2020-03-09 15:03:51
Φωτογραφία για Θύματα ληστείας ο Χρήστος Νικολόπουλος και η Πίτσα Παπαδοπούλου
Άγνωστος εισέβαλε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται και άρπαξε το θρυλικό μπουζούκι του συνθέτη και το μικρόφωνο της λαϊκής τραγουδίστριας

Θύματα ληστείας έπεσαν ο Χρήστος Νικολόπουλος και η Πίτσα Παπαδοπούλου, την Κυριακή το πρωί, όταν άγνωστος εισέβαλε στο μαγαζί όπου εμφανίζονται και μεταξύ άλλων έκλεψε το ιστορικό μπουζούκι του συνθέτη, με το οποίο είχε γράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, αλλά και το μικρόφωνο της Πίτσας Παπαδοπούλου.

Ο Γιάννης Πούλιος υπεύθυνος του κέντρου «Το περιβόλι του ουρανού» μίλησε στο protοthema.gr και επιβεβαίωσε το δυσάρεστο γεγονός.

«Έδωσα κατάθεση στην αστυνομία. Πρόκειται για ένα άτομο το οποίο εισέβαλε στο μαγαζί και έκλεψε το ιστορικό μπουζούκι, το μικρόφωνο της Πίτσας Παπαδοπούλου και κάποια tablet που υπήρχαν στο μαγαζί. Ευτυχώς τον έχει καταγράψει η κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού» δήλωσε ο Γιάννης Πούλιος

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Νικολόπουλος είχε πέσει και πάλι θύμα παρόμοιας κλοπής πριν από μερικά χρόνια, όταν άγνωστοι είχαν μπει στο εξοχικό του σπίτι, παίρνοντας από αυτό ένα άλλο μπουζούκι του, με το οποίο είχε επίσης συναισθηματικό δέσιμο.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ