2020-03-10 14:40:20
Φωτογραφία για Ξανά μπροστά το YFSF κατά 10 μονάδες- Όσα έγιναν...
1.165.680 ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΕΙΔΑΝ «YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR» ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ

Πρώτο στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού ήρθε και την  Κυριακή ,8 Μαρτίου, το δεύτερο επεισόδιο του απόλυτου σόου μεταμφιέσεων, «Your Face Sounds Familiar». Στο δυναμικό κοινό 18-54 σημείωσε 23.1% και προηγήθηκε κατά 10 μονάδες από το δεύτερο κανάλι. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γυναίκες 18-24 έδωσαν στο show τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης καθώς άγγιξαν το 31.3% Σε απόλυτο αριθμό το 4ο επεισόδιο παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 1.165.680 τηλεθεατές.

Η σταθερή αξία του «Your Face Sounds Familiar», η οικοδέσποινα Μαρία Μπεκατώρου, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, και οι δέκα ταλαντούχοι καλλιτέχνες μας χάρισαν, κορυφαίες στιγμές απόλαυσης, συγκίνησης και γέλιου στο υπερσύγχρονο πλατό του «Your Face Sounds Familiar». Και οι δέκα καλλιτέχνες ήταν υπέροχοι, ωστόσο, η ΕΥΡΥΔΙΚΗ έκλεψε την παράσταση και βγήκε νικήτρια του τέταρτου επεισοδίου ως «BABYMETAL».


Οι μεταμορφώσεις του 4ου επεισοδίου:

• ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΟΥΑΓΚΙΕ - BOBBY BROWN

• ΕΥΡΥΔΙΚΗ - BABYMETAL - GIMME CHOCOLATE

• ΤΑΝΙΑ ΜΠΡΕΑΖΟΥ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

• ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ - ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

• ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΠΤΑΚΗΣ - MARIAH CAREY

• ΛΑΜΠΗΣ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ - FY

• ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ - THE CRANBERRIES

• ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ - JESSIE J

• ΔΑΝΑΗ ΛΟΥΚΑΚΗ - ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

• ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ - RED HOT CHILI PEPPERS

Η οικοδέσποινα Μαρία Μπεκατώρου, υποδέχτηκε ζωντανά στο πλατό του Your Face Sounds Familiar τον superstar του παγκόσμιου μουσικού θεάτρου Ben Forster και την Amy Manford και απολαύσαμε ένα απόσπασμα από το διάσημο μιούζικαλ του Andrew LIoyd Webber “Phantom of the Opera”. Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στον νικητή διαγωνιζόμενο κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του. Η Ευρυδίκη επέλεξε να στηρίξει το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ (Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων) Κύπρου.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) είναι ένας εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που επιτελεί από το 1986 ένα σύνθετο και πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο, στοχεύοντας με τις δράσεις του και τις υπηρεσίες του στον άνθρωπο με εμπειρία καρκίνου και στην οικογένεια του καθ’ όλη τη διάρκεια της ασθένειας.

Μείνετε συντονισμένοι! «Your Face Sounds Familiar» κάθε Κυριακή στις 20:45 !

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ