2020-03-10 18:21:21
Φωτογραφία για Παναγιώτης Γιαννάκης: Ο Δράκος ταράζει τα νερά!
Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με ομάδα κορυφαίου επιπέδου είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης, αν και προς το παρόν ούτε επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει αυτή τη φημολογία.

Έγραψε τη δική του ιστορία ως παίκτης, αλλά και ως προπονητής με τα χρώματα του Άρη, του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας. Είναι ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έμεινε μακριά από τους πάγκους και τα παρκέ για τους δικούς του λόγους, ο Παναγιώτης Γιαννάκης ετοιμάζεται να επιστρέψει στο προσκήνιο με τον πιο δυναμικό τρόπο!

Όπως ακούγεται στους... μπασκετικούς κύκλους εδώ και μερικές μέρες, ο Δράκος βρίσκεται στην τελική ευθεία για να συνάψει μια πολύ σημαντική συμφωνία! Ο ίδιος δεν θέλει να επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και να διαψεύσει τις συγκεκριμένες φήμες/πληροφορίες, μέχρι τουλάχιστον να ολοκληρωθούν οι επαφές και να δώσει τα χέρια με αυτή την κορυφαίου επιπέδου ομάδα που έχει εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς.

Οι επόμενες μέρες μοιάζουν κρίσιμες για την επίτευξη αυτής της συμφωνίας που θα προκαλέσει πάταγο, καθώς δύο πολύ σημαντικά ονόματα ετοιμάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους για έναν κοινό σκοπό: την κορυφή! Άλλωστε ο Γιαννάκης έχει μάθει να ζει στην κορυφή, στην οποία θέλει να επιστρέψει από ένα διαφορετικό πόσο σε σχέση με αυτά που είχε συνηθίσει.

το είδαμε contra.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ