2020-03-11 10:17:12
Φωτογραφία για Πρωτοβουλία της Περιφ.Αττικής για τη δυνατότητα παροχής κατ΄οίκον ή εξ αποστάσεως υπηρεσιών σε παιδιά, ηλικιωμένους και ευάλωτες ομάδες
Πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής για τη δυνατότητα παροχής κατ΄οίκον ή εξ αποστάσεως υπηρεσιών σε παιδιά, ηλικιωμένους και ευάλωτες ομάδες πολιτών που παραμένουν στις οικίες τους λόγω του κοροναϊού. 

Με στόχο τη διευκόλυνση συγκεκριμένων ομάδων πολιτών, οι οποίοι στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που λαμβάνονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊού, είναι απαραίτητο να παραμείνουν στις οικίες τους, η Περιφέρεια Αττικής προχωρά στη δημιουργία μιας δράσης που δίνει τη δυνατότητα παροχής κατ΄οίκον ή εξ αποστάσεως υπηρεσιών. 

Ειδικότερα η Περιφέρεια συγκεντρώνει υπηρεσίες, από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, οι οποίες θα παρέχονται δωρεάν, κατ' οίκον ή εξ αποστάσεως. Σε αυτό το πλαίσιο καλεί δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, φορείς εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, εταιρείες, καταστήματα, όλους όσους είναι σε θέση να παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες κατ'οίκον ή εξ αποστάσεως, να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας ειδική φόρμα σε αυτό το link: http://patt.gov.gr/coronavirus/ .
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ