2020-03-12 20:38:07
Φωτογραφία για Πυροβόλησαν αστυνομικούς οι κλέφτες μετασχηματιστών
Σκηνές από ταινία γουέστερν εκτυλίχθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης κοντά

στον καταυλισμό των Ρομά στο Πυρί της Θήβας, όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν ένα όχημα και οι τέσσερις επιβάτες το εγκατέλειψαν ανοίγοντας πυρ εναντίον τους!

Ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν συνολικά τέσσερις Ρομά αγνώστων στοιχείων, δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να σταματήσουν και πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη. Ωστόσο, οι ύποπτοι πρόλαβαν να βγουν από το όχημα και να καταφύγουν τρέχοντας στον καταυλισμό.

Όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν στο αυτοκίνητο, που ήταν φορτωμένο με κομμάτια λεηλατημένων μετασχηματιστών, οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν από μακριά στον αέρα για εκφοβισμό με σκοπό να τους τρέψουν σε φυγή και να παραλάβουν τη λεία τους! Ωστόσο, οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. κάλεσαν ενισχύσεις, ο καταυλισμός αποκλείστηκε και το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας.

Αφού διαπιστώθηκε ότι ανήκει σε Ρομά κάτοικο του καταυλισμού που αναζητείται, εξετάστηκε για δακτυλικά αποτυπώματα ώστε να ταυτοποιηθούν όλοι οι επιβάτες. Η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση και έχει σχηματίσει δικογραφία σε βάρος αγνώστων για κλοπή, απείθεια και παράνομη οπλοχρησία, ενώ τα κλεμμένα πηνία των μετασχηματιστών αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε..
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ