2020-03-13 14:07:14
Φωτογραφία για Lamborghini
Lamborghini  Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη μάρκα, η Lamborghini κλείνει

μέχρι τις 25 Μαρτίου το εργοστάσιό της στη Sant’ Agata Bolognese, ως ένα μέτρο αποτροπής της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα.

Πρόκειται για την πρώτη φορά στην 57ετή ιστορία της μάρκας κατά την οποία σταματά η παραγωγή, με ό,τι αλλαγές αυτό επιφέρει στην παράδοση των αυτοκινήτων της αλλά και στα στρατηγικά της πλάνα.

Σύμφωνα όμως με την επίσημη ανακοίνωση της Lamborghini, που φιλοξενεί δηλώσεις του Stefano Domenicali, Προέδρου της εταιρείας, το κλείσιμο του εργοστασίου είναι μια πράξη υπευθυνότητας απέναντι στην κατάσταση με τον κορωνοϊό, η οποία είναι πολύ κρίσιμη στην Ιταλία.

Παράλληλα, μέσω αυτής της απόφασης η Lamborghini στηρίζει τις νέες ντιρεκτίβες της ιταλικής κυβέρνησης, στην προσπάθειά της για περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

Το εργοστάσιο της κορυφαίας ιταλικής μάρκας θα παραμείνει κλειστό από σήμερα, Παρασκευή 13 Μαρτίου μέχρι και τις 25 Μαρτίου 2020, με τον Domenicalli να τονίζει ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει την κατάλληλη στιγμή, σε συνεννόηση πάντα με τους ανθρώπους της εταιρείας, αλλά και την κατάσταση με τον κορωνοϊό.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ