2020-03-13 22:30:13
Φωτογραφία για Ρόδος! 12χρονη είπε στον δάσκαλό της πως ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά
Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι Αρχές μετά την καταγγελία μιας ανήλικης από τη Ρόδο ότι ο ίδιος της ο πατέρας ασέλγησε πάνω της! Η 12χρονη, παιδί διαζευγμένων γονιών που έχουν κοινή επιμέλεια, εκμυστηρεύτηκε σε δάσκαλό της ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον πατέρα της.

Όπως είπε με τρεμάμενη φωνή, τις ώρες που βρίσκονται μαζί στο σπίτι του εκείνος προθυμοποιείται να τη βοηθήσει στο μπάνιο της, κάτι που -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της μικρής- εξελίσσεται σε μαρτύριο, καθώς την κάνει να αισθάνεται άβολα με διάφορες χειρονομίες και πράξεις του. Σοκαρισμένος από αυτά που άκουσε, ο εκπαιδευτικός έσπευσε να μιλήσει στους συναδέλφους του, οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, που έδωσε αρχικά εντολή να σταματήσουν οι επαφές του Ροδίτη με την κόρη του, έως ότου ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Για τον λόγο αυτόν παραγγέλθηκε άμεσα η διενέργεια σχετικής έρευνας στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, ώστε να αποκαλυφθεί αν η καταγγελία της ανήλικης έχει βάση. Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής, έγινε πραγματογνωμοσύνη στη μικρή από παιδοψυχίατρο, ο οποίος την εξέτασε, αλλά δεν επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς της, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική»!
newsbreak
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ