2020-03-14 11:39:41
Φωτογραφία για Κρυφές αίθουσες και μυστηριώδεις κλειδωμένες πόρτες σε πασίγνωστα αξιοθέατα - ΜΥΣΤΗΡΙΟ

Κρυφές αίθουσες και μυστηριώδεις κλειδωμένες πόρτες σε πασίγνωστα αξιοθέατα

Σε αυτό το κόσμο ίσως να μην υπάρχουν πράγματα πιο δελεαστικά από μυστηριώδεις κλειδωμένες πόρτες. Είναι η ανθρώπινη φύση να θέλει να διερευνήσει απαγορευμένες τοποθεσίες…’Ετσι μια κλειδωμένη πόρτα παρουσιάζει ένα δελεαστικό αίνιγμα.

Αν κάποιος σπατάλισε χρόνο και προσπάθεια για να κλειδώσει ένα μέρος και να το απομονώσει, πρέπει να υπάρχει κάτι ενδιαφέρον και σημαντικό. Ωστόσο, μερικά από αυτά τα μυστήρια είναι καλύτερα να αφεθούν αναπάντητα.

Σήμερα θα δούμε τις πιο συναρπαστικές και μυστηριώδεις κλειδωμένες πόρτες που θα πρέπει πιθανώς να αφεθούν κλειστές για πάντα.

Η κρυμμένη αίθουσα του Ταζ Μαχάλ

Το Ταζ Μαχάλ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα στην Ινδία. Το 1631, ο Σαν Τζαχάν άρχισε να χτίζει το ναό, ο οποίος επρόκειτο να είναι ένα μνημείο για την χαμένη σύζυγό του, Μουμτάζ Μαχάλ, η οποία είχε πεθάνει φέρνοντας στο κόσμο το 14ο παιδί τους

Ο ναός, που έκανε 22 χρόνια για να ολοκληρωθεί, ήταν πραγματικά ένα έργο αγάπης. Αν και αυτό το μαγευτικό κτίριο προσελκύει μέχρι και 8.000.000 επισκέπτες κάθε χρόνο, υπάρχουν μέρη στο ναό που οι τουρίστες δεν βλέπουν ποτέ.Κάτω από τις περιοχές όπου οι τουρίστες επισκέπτονται συχνά, υπάρχει μια ολόκληρη ιστορία με τις εισόδους που σφραγίζονται πίσω από τις μαρμάρινες αψίδες.

Πιστεύεται ότι υπάρχουν 1.089 δωμάτια σε αυτό το κρυφό επίπεδο. Υπάρχει ένα άλλο πάτωμα, κρύβονται περίπου 22 δωμάτια, κρυμμένα πίσω από Ινδουιστικές Ζωγραφιές. Ακόμη και στον ανοικτό πρώτο όροφο, υπάρχουν πολυάριθμες μυστηριώδεις κλειδωμένες πόρτες που κανείς δεν είναι σε θέση να αποσφραγίσει.

Δείτε την συνέχεια στο βίντεο από το ελληνικό κανάλι Lab of Mystery:

Η κρυμμένη αίθουσα του Ταζ Μαχάλ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ Μυστηριώδεις Κλειδωμένες Πόρτες

[embedded content]

Let's block ads! (Why?)



ΠΗΓΗ

Κρυφές αίθουσες και μυστηριώδεις κλειδωμένες πόρτες σε πασίγνωστα αξιοθέατα periergaa
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ