2020-03-14 21:00:56
Φωτογραφία για Range Rover SVAutobiography του Άντονι Τζόσουα
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών, Βρετανός Άντονι Τζόσουα, έχει στη συλλογή

του πλέον μία ιδιαίτερη έκδοση του Range Rover.

Η Land Rover και το ειδικό τμήμα εξατομίκευσης Vehicle Personalization ανέλαβαν τη δημιουργία μίας μοναδικής έκδοσης του Range Rover SVAutobiography, η οποία περιήλθε στην κατοχή του Βρετανού πυγμάχου Άντονι Τζόσουα. Το πολυτελές SUV θα αποτελέσει αρχικά όχημα μεταφοράς του αθλητή προς τους αγωνιστικούς χώρους και ρινγκ, αρχής γενομένης στις 20 Ιουνίου και με τον αγώνα απέναντι στον Βούλγαρο Κουμπράτ Πουλέφ.

Το συγκεκριμένο Range Rover ξεχωρίζει από το ειδικά επεξεργασμένο μαύρο χρώμα του αμαξώματος, ενώ στο ίδιο μοτίβο ακολουθούν τόσο η οροφή, όσο και οι εξωτερικοί καθρέπτες. Επίσης, η εμπρός γρίλια, οι πλαϊνοί αεραγωγοί και οι εξωτερικές χειρολαβές έχουν απόχρωση γραφίτη, ενώ οι κόκκινες δαγκάνες των δισκοφρένων και οι γυαλιστερές ζάντες των 22 ιντσών δίνουν τον δικό τους, ξεχωριστό τόνο. Στους εμπρός αεραγωγούς είναι τοποθετημένη η σημαία της Μ. Βρετανίας, καθώς και ο αριθμός 258, που αποτελεί την εταιρεία που μανατζάρει τον Τζόσουα. Οι μεσαίες κολώνες B διαθέτουν επίσης την σφραγίδα των παγκόσμιων τίτλων του εν λόγω πυγμάχου σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες (IBF, WBA, WBO και IBO).


Στην καμπίνα του Range Rover SVAutobiography υπάρχει έντονο το στοιχείο του Άντονι Τζόσουα, όπως η υπογραφή του στα προσκέφαλα αλλά και το χαρακτηριστικό λογότυπο «AJBXNG» στην κεντρική κονσόλα, που αναφέρεται στα προϊόντα που φέρουν το όνομα του Βρετανού πρωταθλητή. Τα καθίσματα είναι επενδυμένα με premium δερμάτινες επενδύσεις, ενώ τα πίσω είναι θερμαινόμενα και διαθέτουν λειτουργία μασάζ. Φυσικά, για τις ώρες που θα περνάει ο Τζόσουα μέσα στο αυτοκίνητο, υπάρχει και ένα εξελιγμένο σύστημα ψυχαγωγίας Touch Pro Duo με ενσωματωμένες οθόνες πίσω από τα εμπρός προσκέφαλα. Η συλλεκτική έκδοση του Range Rover SVAutobiography εφοδιάζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα των 5,0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 565 ίππους, με το «0-100 km/h» να επιτυγχάνεται σε μόλις 5,4 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε την τιμή του οχήματος, αλλά υπολογίστε ότι η έκδοση παραγωγής αποτελεί την πιο ακριβή στη γκάμα του Range Rover, ξεκινώντας από τις €308.000. ANTHONY JOSHUA SHOT AT HIS FINCHLEY BOXING CLUB MARCH 6TH 2020
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ