2020-03-16 18:44:16
Φωτογραφία για Πήγε να καταταγεί στη Ρόδο, αλλά έφυγε με δίμηνη αναβολή λόγω …κορονοϊού
Πιθανό κρούσμα κορoνοϊού θεωρήθηκε νεοσύλλεκτος που προσήλθε για κατάταξη σε μονάδα της Ρόδου και δήλωσε ότι είχε έλθει από την Ιταλία για να υπηρετήσει, με αποτέλεσμα να λάβει αμέσως δίμηνη αναβολή κατατάξεως.

«Δεν είναι το πρώτο ύποπτο κρούσμα καθώς έχουν ήδη εμφανιστεί άλλο ένα κρούσμα προ ημερών πάλι στη Ρόδο, το οποίο οδηγήθηκε στο νοσοκομείο του νησιού του έγιναν οι εξετάσεις και αποδείχτηκαν αρνητικές, δύο ύποπτα κρούσματα μαθητών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών που μεταφέρθηκαν στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου μετά τις εξετάσεις αποδείχτηκαν επίσης αρνητικοί στον ιό, και άλλο ένα στη Λαμία, επίσης αρνητικό.

Η συγκεκριμένη, σημερινή, περίπτωση στη Ρόδο, είναι κάπως διαφορετική, αφού δεν υπάρχει «ύποπτο κρούσμα» αλλά ενημέρωση για πρόσφατη προέλευση από την Ιταλία, οπότε δεν έγινε δεκτός προς κατάταξη, του έγινε σύσταση να επικοινωνήσει άμεσα με τους αρμόδιους για να κάνει εξετάσεις, και του δόθηκε δίμηνη αναβολή κατάταξης.


Ο Στρατός, όσα προληπτικά μέτρα και αν λαμβάνει είναι και αυτός ένα τμήμα της κοινωνίας μας και θα του παρουσιαστούν κρούσματα, τα οποία όποτε εμφανιστούν, αντιμετωπίζονται όπως προβλέπεται» μας επισήμανε αρμόδια πηγή του ΓΕΣ με την οποία επικοινώνησε η ιστοσελίδα μας.

Αξίζει να τονιστεί ότι στην Αθήνα το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο (401 ΓΣΝΑ), όπως και το σύνολο των στρατιωτικών νοσοκομείων των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι σε ετοιμότητα αν και δεν είναι – κανένα από αυτά – «νοσοκομείο αναφοράς», είναι σε ετοιμότητα να υποδεχτούν ύποπτα κρούσματα που θα πάνε σε αυτά.

freeopinion.news
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ