2020-03-17 11:00:27
Φωτογραφία για Ρόδος: Βούλγαρος καταζητείται για βιασμό της πρώην συντρόφου του – Την απειλούσε πως θα την ψήσει για να την φάει!
Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα πέρασε στα χέρια του σαδιστή πρώην συντρόφου και συμπατριώτη της, μια 51χρονη από τη Βουλγαρία.

Ο 47χρονος, ο οποίος αναζητείται για να δικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω, κατηγορείται ότι βίασε την άτυχη γυναίκα και πως της επιτέθηκε, χτυπώντας την με μια μεταλλική κονσέρβα!

Ο 47χρονος Βούλγαρος παραπέμφθηκε σε δίκη με τις κατηγορίες του βιασμού, της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης άπαξ τελεσθείσα και της ενδοοικογενειακής απειλής κατ] εξακολούθηση, πράξεις που φέρεται ότι τέλεσε το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο έως και τις 29 Ιουλίου του 2016. Ωστόσο, η δίκη του, που επρόκειτο να ξεκινήσει την προηγούμενη Δευτέρα, πήρε αναβολή.

Ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις του

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 27 Ιουλίου του 2016 ο 47χρονος έριξε μια μπουνιά στη σύντροφό του και, στη συνέχεια, την οδήγησε διά της βίας στο κρεβάτι του σπιτιού του στη Ρόδο, όπου της έβγαλε τα ρούχα και ασέλγησε σε βάρος της κρατώντας της τα χέρια. Παράλληλα, όσο ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του, την απειλούσε ότι θα της κόψει το κεφάλι και ότι θα τη… φάει, ενώ συμπλήρωνε πως όσο καιρό μείνει στο σπίτι του θα την κάνει ό,τι θέλει.


Κατηγορείται, επίσης, ότι στις 16 Μαΐου 2016 επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του, χτυπώντας την στο αριστερό χέρι με μια μεταλλική κονσέρβα, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει εκδορές και μώλωπες στον αριστερό αντιβραχίονα. Τέλος, το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο του 2016 έως και τις 29 Ιουλίου του ίδιου έτους εξαπέλυε απειλές, λέγοντάς της, μεταξύ άλλων, «θα σε ψήσω να σε φάω. Θα σε κάνω φέτες. Θα σε πνίξω».

Σημειώνεται ότι, σε βάρος του κατηγορούμενου Βούλγαρου βρίσκεται σε ισχύ ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί από την ανακρίτρια Ρόδου.
newsbreak
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ