2020-03-17 14:20:29
Φωτογραφία για Στην κορυφή η Μπεκατώρου - 1.240.738 τηλεθεατές είδαν FAMILIAR!
1.240.738 ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΕΙΔΑΝ «YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR» ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ 

Πρώτο στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού ήρθε και την Κυριακή, 15 Μαρτίου, το πέμπτο επεισόδιο του απόλυτου σόου μεταμφιέσεων, «Your Face Sounds Familiar». Στο δυναμικό κοινό 18-54 σημείωσε 23.1% και προηγήθηκε κατά 9,2 μονάδες από το δεύτερο κανάλι. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γυναίκες 25-44 έδωσαν στο show τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης καθώς άγγιξαν το 26.2%. 

Σε απόλυτο αριθμό το 5ο επεισόδιο παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 1.240.738 τηλεθεατές. 

Η σταθερή αξία του «Your Face Sounds Familiar», η οικοδέσποινα Μαρία Μπεκατώρου, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, και οι δέκα ταλαντούχοι καλλιτέχνες μας χάρισαν κορυφαίες στιγμές απόλαυσης, συγκίνησης και γέλιου στο υπερσύγχρονο πλατό του «Your Face Sounds Familiar». Και οι δέκα καλλιτέχνες ήταν υπέροχοι, ωστόσο, η Κατερίνα Κουκουράκη έκλεψε την παράσταση και βγήκε νικήτρια του πέμπτου επεισοδίου ως «ARIEL». 


Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στον νικητή διαγωνιζόμενο κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του. Η Κατερίνα επέλεξε να στηρίξει το έργο του Κέντρου βρεφών, «H Μητέρα».

Το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ» αποτελεί ένα από τους κύριους φορείς παιδικής προστασίας στη χώρα. Φροντίζει τις γυναίκες που είναι μόνες τους σε μια εγκυμοσύνη χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον, χωρίς σύντροφο και χρειάζονται προστασία σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής τους. Παρέχει επίσης στέγη σε παιδιά που χρειάζεται να ζήσουν για λίγο, πολύ ή μόνιμα μακριά από την οικογένεια τους. 

Μείνετε συντονισμένοι! «Your Face Sounds Familiar» κάθε Κυριακή στις 20:45 !

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ