2020-03-21 22:41:05
Φωτογραφία για Πολύ σκληρή απάντηση ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ σε κ. Γεωργούλα: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί»!- Ανταπάντηση Γεωργούλα!
       Ο Δήμος Ξηρομέρου έδωσε πολύ σκληρή απάντηση στον κ. Κώστα Γεωργούλα, δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη Γαλούνη, με αφορμή δημοσίευμα του (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

         Ο κύριος Κώστας Γεωργούλας, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δυνατό Ξηρόμερο – Πρώτα ο πολίτης», που διοίκησε για 5 χρόνια τον Δήμο Ξηρομέρου, και δραστήριος διαχειριστής του Blog «Ξηρομερίτης», μας ενημέρωσε από το Blog του, για μία απ’ ευθείας ανάθεση για συντήρηση φωτοτυπικού αξίας 1.000 € με ΦΠΑ, με προφανή σκοπό να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις για την δημοτική αρχή και να αφήσει να αναρτούνται από κάτω «ανώνυμα» επικριτικά σχόλια.

          Πράγματι έτσι είναι, η δημοτική αρχή για τα 2 φωτοτυπικά που έχει στο Δημαρχείο, προμηθεύτηκε 3 εξαρτήματα που είναι ακριβά, αλλά αυτή είναι η τιμή τους στην αγορά και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει κάθε σχετικός με το αντικείμενο και η εργασία αφορούσε όχι την συντήρηση ενός φωτοτυπικού, αλλά παραπάνω, όπως επίσης και φαξ και στις 3 δημοτικές ενότητες......... Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ