2020-03-22 10:46:30
Φωτογραφία για Ανακοίνωση «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ»
Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Αντιμετωπίζουμε σήμερα μια τεράστια κρίση. Όλοι οι συνάδελφοι με υπευθυνότητα και συνέπεια αγωνιζόμαστε για να παρέχουμε, υψηλότατες υπηρεσίες υγείας στους ασθενείς μας , με κίνδυνο ακόμη και την ίδια τη ζωή μας μιας και βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης του προβλήματος.

Σχεδόν σύσσωμο το ΔΣ του ΠΦΣ και με πρώτους όλους εσάς, 

......από την μία ως την άλλη άκρη της χώρας, αγωνίζεται για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της καθημερινότητάς, μιας και όλα αλλάζουν από μέρα σε μέρα.

Δυστυχώς όμως φέρελπις νέος αρχηγός παράταξης, όπως εσχάτως αυτοπροσδιορίζεται με συχνότατες οχλήσεις και επιστολές προς τους αντιπροσώπους του ΠΦΣ, επιμένει να μας θυμίζει ότι έχουμε εκλογές σε λίγους μήνες.

Με τελευταία μάλιστα επιστολή του, παρουσιάζει τις προτάσεις που προέκυψαν από την σύνθεση απόψεων όλων των μελών του ΔΣ σαν προτάσεις της παράταξης που εκπροσωπεί
. Το μοναδικό διαφορετικό που πρότεινε προς δημιουργία εντυπώσεων αφορούσε τις πληρωμές του ΕΟΠΥΥ, που όπως γνωρίζετε καταφέραμε να πετύχουμε την πληρωμή εντός 45 ημερών, χωρίς την δυνατότητα περαιτέρω μείωσης του χρόνου, εξαιτίας του γεγονότος ότι οι συνταγές φτάνουν στην ΚΜΕΣ στο τέλος του μήνα της υποβολής, για να ξεκινήσει η διεργασία του πρόχειρου λογιστικού ελέγχου, του σκαναρίσματος, του ελέγχου των συνάδελφων με εκχωρήσεις, δηλαδή μια διαδικασία η οποία έχει εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια, που δυστυχώς ποτέ των ποτών ο συνάδελφος δεν γνώριζε γιατί δεν έχει ποτέ ασχοληθεί.

Τέτοιου είδους τοποθετήσεις όπου επί της ουσίας προσπαθεί να καπελώσει ένα ολόκληρο ΔΣ, αποτελούν προσβολή και αποπροσανατολίζουν το κλάδο, ο οποίος μάχεται για να σταθεί όρθιος αυτές τι δύσκολες στιγμές.

Σίγουρα αυτό που τον απασχολεί είναι οι εκλογές και τίποτα άλλο, και είναι το λυπηρό της όλης υπόθεσης

Για αυτόν, που ενεργοποιείται κάθε τρία χρόνια χρησιμοποιώντας την ίδια ξεπερασμένη και αναποτελεσματική μεθοδολογία, μάλλον δεν του έγινε ακόμη αντιληπτό ότι τα προβλήματα του κλάδου είναι πολύ πιο σοβαρά από κάθε προσωπική φιλοδοξία.

Δεν θα κατέβουμε όμως στο επίπεδο του.

Και ούτε και θα μπούμε στην ανέμελη πολιτικάντικη λογική που τον χαρακτηρίζει!!!

Τουλάχιστον τώρα ας σιωπά και ας μαθαίνει από την προσπάθεια όλων μας!

Όταν θα ξεπεράσουμε την κρίση, και προ των εκλογών, ας έρθει να μας πείσει με την απραξία του και με την απουσία προτάσεων ότι συνέβαλε στην επίλυση των προβλημάτων του κλάδου (τα πρακτικά των ΔΣ εξάλλου υπάρχουν, όπως και οι ξύλινοι λόγοι στις γενικές συνελεύσεις και πολλά άλλα που εάν προκληθούμε θα παρουσιαστούν με πλήρη στοιχεία).

Δυστυχώς για αυτόν είναι πολύ μικρός ο κόσμος μας και όλοι γνωριζόμαστε πολύ καλά !

Αυτό όμως που μας απασχολεί προς το παρόν είναι, πώς οι φαρμακοποιοί, οι οικογένειές μας και βέβαια και όλος ό κόσμος θα παραμείνουμε αλώβητοι σ αυτήν την υγειονομική κρίση, και ως άνθρωποι και ως επαγγελματίες .

Με το καλό, αυτό που τώρα ζούμε θα γίνει μια μέρα παρελθόν !

Εμείς συνεχίζουμε να ελπίζουμε και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για μια καλύτερη προοπτική για το αύριο.

ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ»
farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ