2020-03-23 22:31:59
Φωτογραφία για Έβρος- Τούρκοι ρίχνουν χημικά με βομβιδοβόλα στον φράχτη
Χωρίς να κρατούν ούτε τα προσχήματα, άνδρες των τουρκικών σωμάτων ασφαλείας, συμμετέχουν στα επεισόδια που προκαλούν ομάδες παράνομων μεταναστών στις Καστανιές

του Έβρου καθοδηγώντας τους και βοηθώντας τους, με ρίψη δακρυγόνων και χημικών αερίων προς την ελληνική πλευρά. Στα επεισόδια που προκλήθηκαν χθες το απόγευμα, άνδρες της τουρκικής αστυνομίας και στρατοχωροφυλακής συμμετείχαν ενεργά, σ’ ένα σκηνικό που θύμιζε -κυριολεκτικά- μάχη.

Βίντεο που αναρτήθηκε τις τελευταίες ώρες στα social media, δείχνει άνδρες τουρκικών σωμάτων ασφαλείας, να βρίσκονται πολύ κοντά στον φράκτη και με βομβιδοβόλα να ρίχνουν σε ελληνικό έδαφος χημικά αέρια, την ίδια ώρα που ομάδες μεταναστών προσπαθούν να προκαλέσουν φθορές στο συρματόπλεγμα που χωρίζει τις δύο χώρες.

Οι χθεσινοβραδινές εκτιμήσεις των ελληνικών Αρχών, πως η συχνότητα, η κλίση και το βεληνεκές πολλών βολών προς το ελληνικό έδαφος καταδεικνύει πως εκτοξεύονται από βομβιδοβόλα ή ανάλογο εξοπλισμό που έχουν στη διάθεσή τους τα τουρκικά σώματα ασφαλείας, επιβεβαιώνεται πλήρως από των λίγων δευτερολέπτων βίντεο.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ένοχος ο Harvey Weinstein
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ένοχος ο Harvey Weinstein
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ