2020-03-26 11:19:38
Φωτογραφία για iPhone 12: Η Apple σχεδιάζει να το αναβάλει για λίγους μήνες
Θα ξεκινήσει η Apple το iPhone 12 τον Σεπτέμβριο, όπως μας έχει συνηθίσει κάθε για το νέο iPhone; Πρόσφατες διαρροές έχουν δείξει ότι αυτό θα συμβεί, αλλά ο Nikkei επισημαίνει τώρα ένα διαφορετικό σενάριο όπου η Apple θα εξετάσει το ενδεχόμενο αναβολής της κυκλοφορίας του iPhone 12. 

Η αναβολή, εάν λάβει χώρα, θα είναι για μερικούς μήνες. Έτσι, το iPhone 12 θα μπορούσε να φθάσει στο τέλος του έτους ή ακόμα και στις αρχές του 2021 ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης με τον κοροναϊό. Το σημερινό πρόβλημα είναι η ανάπτυξη του iPhone δεδομένου ότι τίποτα δεν συμβαίνει όπως έχει προγραμματιστεί με τα υγειονομικά μέτρα που εμποδίζουν τις ομάδες της Apple να συνεργαστούν. Αμερικανοί μηχανικοί δεν μπορούν να ταξιδέψουν στην Κίνα για να δημιουργήσουν και να δοκιμάσουν πρωτότυπα.

"Πέρα από τον περιορισμό της εφοδιαστικής αλυσίδας, η Apple ανησυχεί ότι η σημερινή κατάσταση θα μειώσει σημαντικά την όρεξη των καταναλωτών για αναβάθμιση των τηλεφώνων τους, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε κακή λήψη του πρώτου iPhone 5G. Η Apple χρειάζεται το πρώτο iPhone 5G να είναι επιτυχημένο ", ανέφερε μια πηγή στο Nikkei.

Σήμερα, η Apple παρακολουθεί στενά την ανάπτυξη του κοροναϊού στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη. Γιατί; Επειδή οι δύο περιοχές αντιπροσωπεύουν περισσότερες από τις μισές πωλήσεις. Η Apple θα πάρει την τελική απόφαση της μάλλον το Μάιο.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ