2020-03-26 18:40:34
Φωτογραφία για Το νέο 2020 iPad Pro λυγίζει εξίσου εύκολα με το παλιό iPad Pro (αν δεν αντέχετε μη δείτε το βίντεο)
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι συσκευές της Apple έχουν δοκιμαστεί για το πόσο εύκολα λυγίζουν. Πριν από μερικά χρόνια η Apple μπήκε σε ένα στόχο εξαιτίας του προβλήματος του iPad Pro 2018 που λυγίζει εύκολα. Η Apple έχει υπερασπιστεί την κάμψη στο iPad Pro λέγοντάς πως οι ανοχές λειτουργίας ειναι μέσα στα πλαίσια και δεν υπάρχει τίποτα για να ανησυχούμε. 

Αυτό σήμαινε ότι το iPad 2018 θα μπορούσε να λυγίσει εύκολα όταν εφαρμόζεται μια μικρή δύναμη. Στο παρελθόν οι χρήστες έχουν διαμαρτυρηθεί για το πώς το iPad λυγίζει ακόμη και όταν το τοποθετήσουμε σε ένα σακίδιο. Η Apple ξεκίνησε πρόσφατα το iPad Pro 2020 και η νέα συσκευή δανείζεται το ίδιο πλαίσιο αλουμινίου με τον προκάτοχό της.

Δυστυχώς, η Apple δεν έχει εργαστεί για την ενίσχυση της δομής του iPad Pro και το νέο iPad Pro κάμπτει εξίσου εύκολα με τον προκάτοχό του. Το κανάλι YouTube Everything ApplePro έχει ανεβάσει ένα βίντεο που δείχνει πόσο εύκολο είναι να κάμψετε ένα νέο iPad Pro. Στο βίντεο, προσπαθούν να κάμψουν το καινούριο iPad Pro και το καταφέρνουν πολύ εύκολα. Αυτό δεν είναι το μόνο,  αφού με ελαφρά αύξηση της πίεσης, το iPad Pro κυριολεκτικά έσπασε στη μέση και έσπασε και την οθόνη.


Το 2018 χρήστες του iPad Pro ήταν συγκλονισμένοι όταν έλαβαν λυγισμένες συσκευές βγάζοντας έξω από το κουτί τους. Η Apple ανταποκρίθηκε και συμφώνησε να αντικαταστήσει οποιοδήποτε iPad Pro που κάμπτεται. Ωστόσο, ακόμη και τώρα σε  ένα ελαφρώς λυγισμένο iPad Pro  του 20202 που δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για αντικατάσταση δεν θα περίμενε κανείς να λυγίζει μετά την καταβολή εκατοντάδων δολαρίων για την αγορά του....
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ