2020-03-27 01:36:00
Φωτογραφία για Ρωσία: Ο ιδρυτής της Albaba χάρισε 1 εκατομμύριο μάσκες και 200.000 τεστ
Κορωνοϊός: Μεγάλη δωρεά στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας από τον Τζακ Μα –

Το υλικό μεταφέρθηκε με μεταγωγικό αεροσκάφος των ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων

Δωρεά στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας έκανε ο ιδρυτής της παγκοσμίως γνωστής διαδικτυακής πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου Alibaba Τζακ Μα, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Μα δώρισε πάνω από 1 εκατομμύριο μάσκες και 200.000 τεστ για τον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. Το υλικό μεταφέρθηκε στη Ρωσία από την Κίνα με μεταγωγικό αεροσκάφος των ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων (ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας-σ.σ.).

Ανταπέδωσε τη βοήθεια που είχε προσφέρει η Κίνα στη Ρωσία

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Τζακ Μα, τον ευχαρίστησε για την προσφορά του αυτή.

«Είστε πραγματικός φίλος της χώρας μας! Είμαστε ευγνώμονες για τις ανιδιοτελείς σας προσπάθειες με τις οποίες συνδράμετε στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Δεν εκτιμώ απλώς τις φιλικές μας σχέσεις, αλλά και τις διαφυλάσσω» δήλωσε ο Σόϊγκου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.


Ο Τζακ Μα, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Ρώσο υπουργό Άμυνας για την βοήθεια που παρείχε η Ρωσία στην Κίνα την περίοδο που εξελισσόταν η πανδημία του κορωνοϊού στην Κίνα και δήλωσε ότι ανταποδίδει αυτή την βοήθεια τώρα και θα συνεχίσει το έργο αυτό ως ένδειξη σεβασμού και των φιλικών σχέσεων που έχει με τον ίδιο τον υπουργό Άμυνας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ