2020-03-29 11:00:08
Φωτογραφία για Το κόψιμο της εκπομπής προκαλεί ερωτηματικά
Παρελθόν για την ΕΡΤ3 αποτελεί από την προηγούμενη Δευτέρα η εκπομπή «ΣΥΝ», με παρουσιάστρια την Σύνθια Σαπίκα. Η δημοσιογράφος αναλαμβάνει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, ενώ την θέση του «ΣΥΝ» παίρνει μία νέα ενημερωτική εκπομπή με τίτλο «Μένουμε Σπίτι», την οποία θα παρουσιάζουν εκ περιτροπής ο Δημήτρης Ντόζης και η Χριστίνα Καλημέρη.  

Σε ανάρτηση της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Φίλες και φίλοι. Δεν έχω λέξεις να σας ευχαριστήσω για την μέχρι τώρα ΣΥΝεχή υποστήριξη σας σε όλα μας τα βήματα στο ΣΥΝ+. Αυτό το διάστημα χτίσαμε μία ΣΥΝεπή σχέση εμπιστοσύνης και ΣΥΝεννόησης που μας έφερε στην κορυφή των προτιμήσεων σας στην ΕΡΤ3. Δυστυχώς με απόφαση της διοίκησης της ΕΡΤ η εκπομπή θα διακοπεί, πριν κάνει τον κύκλο της (ούτε καν το τετράγωνο της). Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους ΣΥΝεργάτες της εκπομπής, δημοσιογράφους και πάνω από όλα τεχνικούς για την πολύτιμη ΣΥΝεργασία.


Οι εποχές που διανύουμε είναι κρίσιμες και η ενημέρωση πολύτιμη. Με την ευχή η ΕΡΤ3 να παραμείνει στην αιχμή της ενημέρωσης, με πλούσια ενημερωτική ζώνη από την πρώτη γραμμή των γεγονότων χωρίς εκπτώσεις και μειώσεις, όπως πάντα ανεξάρτητα κάναμε όλοι- θα υπηρετήσω το κανάλι μου και όλους εσάς από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στις 14.00 καθημερινά. Θα τα λέμε από εκεί λοιπόν, και από τη σελίδα της εκπομπής, όπου θα μπορείτε να μας στέλνετε προτάσεις για θέματα, ενώ θα μετρούμε όλοι μέρες για να ξαναβρεθούμε στο ΣΥΝ».

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδέουν το «κόψιμο» της εκπομπής με το περιστατικό που συνέβη στον αέρα λίγες μέρες νωρίτερα, όταν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης έδειξε φανερά εκνευρισμένος από την ερώτηση της δημοσιογράφου για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ