2020-03-30 13:30:06
Φωτογραφία για Νέα κακοκαιρία από την Τρίτη με καταιγίδες
Ο καιρός αλλάζει - Παρακολουθήστε το «κύμα» κακοκαιρίας σε χάρτες - Πού θα «χτυπήσουν» τα καιρικά φαινόμενα  Ο καιρός αλλάζει ραγδαία από την Τρίτη.

Στη νότια και ανατολική Πελοπόννησο, την Αθήνα, τη νότια Εύβοια και τη νότια νησιωτική χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση από τα δυτικά. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι πρόσκαιρα κατά τόπους έντονα στη νότια νησιωτική χώρα.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις που βαθμιαία στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές, οι οποίες το βράδυ θα περιοριστούν στα βόρεια.

Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά ανατολικοί 5 με 6 και το πρωί τοπικά 7 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν βόρειοι και θα εξασθενήσουν και στην υπόλοιπη χώρα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

Δείτε σε χάρτες την κακοκαιρία που θα ξεσπάσει κυρίως από τα βόρεια, από την Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Την Τετάρτη 1η Απριλίου ο καιρός επιδεινώνεται, και επηρεάζονται, όπως καταγράφει και ο πιο κάτω χάρτης, στα βόρεια και γρήγορα στα δυτικά και τα κεντρικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, ενώ στη Μακεδονία και τη Θράκη θα χιονίσει και σε ημιορεινές περιοχές.

Τα φαινόμενα σταδιακά από το απόγευμα στα δυτικά, τα κεντρικά, τη δυτική Μακεδονία και από το βράδυ στην κεντρική

Μακεδονία θα εξασθενήσουν. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα κυρίως στα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά και βόρεια από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 που από το βράδυ και από τα δυτικά θα γίνουν βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ, στα δυτικά και τα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα πτώση στα δυτικά και τα βόρεια, όπου από το βράδυ στη Μακεδονία θα είναι ιδιαίτερα αισθητή.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ