2020-03-31 19:22:25
Φωτογραφία για iPhone 12: Ξεκινάει η παραγωγή του επεξεργαστή A14 από την TSMC
Νέες πληροφοριες για την παραγωγή του επεξεργαστή A14 για τα διάφορα μοντέλα του iPhone 12. Σύμφωνα με την Digitimes , η TSMC σχεδίαζε να ξεκινήσει μια παραγωγή μεγάλης κλίμακας τον Απρίλιο, όπως σχεδιάστηκε αρχικά . Δεν σημειώθηκε καμία καθυστέρηση, παρά την όλη κατάσταση με τον κοροναϊό. 

Η ιδιαιτερότητα αυτού του τσιπ είναι να έχει χάραξη 5 mm, έναντι 7 mm για το A13 που χρησιμοποιείται στο iPhone 11, το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max. Αυτό θα επιτρέψει, μεταξύ άλλων, τη βελτίωση της αυτονομίας, της θερμικής διαχείρισης, δίνοντας παράλληλα ώθηση στις γενικές επιδόσεις.

Υπάρχουν φήμες για τέσσερα iPhone 12 μοντέλα φέτος που ίσως να ειναι  ένα iPhone 5,4 ιντσών, δύο iPhones 6,1 ιντσών και ένα iPhone 6,7 ιντσών. Όλα θα έχουν τον A14 και θα υποστηρίξουν το 5G με τσιπ δικτύου της Qualcomm. Η δημόσια κυκλοφορία θα ειναι για το Σεπτέμβριο, αν και δεν συμφωνούν όλοι για το θέμα αυτο. Ορισμένες φήμες που δημοσιεύθηκαν τις τελευταίες ημέρες δείχνουν ότι η παραγωγή του iPhone 12 θα ξεκινήσει αργότερα από το αναμενόμενο λόγω του κοροναϊού και αυτό θα μπορούσε να έχει επίδραση στην ημερομηνία κυκλοφορίας.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ