2020-04-02 04:18:39
Φωτογραφία για Supra στο βράχο εν μέσω απαγόρευσης
Δεν άντεξε και πολύ το να έχει την ολοκαίνουργια Toyota Supra και να μην μπορεί να κάνει μια βόλτα, οπότε έσπασε την απαγόρευση αλλά όπως φαίνεται το πλήρωσε ακριβά.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας λόγω του Κορονοϊού, δεν στάθηκε ικανή να αποτρέψει τον ιδιοκτήτη της καινούργιας Toyota Supra από το να βγει στο δρόμο για να την απολαύσει. Μάλλον όμως, το παράκανε σε κάποιο σημείο και οι ικανότητές του δεν φαίνεται να ήταν αρκετές για να αποφύγει τη –μάλλον μεγάλη- ζημιά στο αγαπημένο του αυτοκίνητο. Το οποίο, αν κρίνουμε από τις λεπτομέρειες που φαίνονται στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Vistec R Imports στο προφίλ της στο Instagram, είναι η Launch Edition (έκδοση λανσαρίσματος) με τις μαύρες ζάντες αλουμινίου και τα κόκκινα –στο χρώμα του αμαξώματος- καπάκια των εξωτερικών καθρεπτών.

Πρέπει να ήταν μεγάλη η χαρά του οδηγού για το γεγονός και μόνο πως βρέθηκε πίσω από το τιμόνι της Supra, οπότε και δεν άργησε ο ενθουσιασμός να τον παρασύρει. Το ένα πράγμα έφερε το άλλο και η ολοκαίνουργια Supra, βρέθηκε πάνω σε ένα βράχο που είχε για διακόσμηση στον περιβάλλοντα χώρο του ένα εστιατόριο στην Route 156 του Caguas, στο Πουέρτο Ρίκο. Δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν αλλά αυτό που φαίνεται καθαρά, είναι πως οι ζημιές μπορεί να μην είναι σημαντικές σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση του αυτοκινήτου. Το κόστος όμως για την επισκευή αυτών που «αποκτήθηκαν» στο κάτω μέρος, θα είναι μάλλον υψηλό.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ