2020-04-02 09:06:57
Φωτογραφία για Call of Duty Warzone: Ξεπέρασε ήδη τα 30 εκ. παίκτες
Σε μόλις 10 ημέρες το free to play παιχνίδι της Activision ξεπέρασε κάθε ρεκόρ ξεπερνώντας τα 30 εκ. παίκτες.

Η Activision έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη με το αποτέλεσμα του νέου free to play game mode που προστέθηκε στο πιο πρόσφατο Call of Duty, το Warzone. Το battle royale mode που δίνεται δωρεάν σε όλους είτε έχουν, είτε όχι το βασικό παιχνίδι Modern Warfare σπάει κάθε ρεκόρ ξεπερνώντας μέσα σε διάστημα 10 ημερών τα 30 εκ. παίκτες ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχε καταρρίψει και άλλα, όπως τα 6 εκ. μέσα στο πρώτο 24ωρο και τα 15 εκ. τις πρώτες 4 ημέρες.

Το παιχνίδι αναμένεται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του και για το επόμενο διάστημα όσο περιμένουμε να σπάσει το φράγμα των 50 εκ. για τον πρώτο μήνα, ρεκόρ που κατέχει ακόμα και σήμερα το Apex Legends. Όπως φαίνεται η πανδημία του COVID-19 που έχει εξαπλωθεί σε μεγάλο μέρος του πλανήτη και αυτό φαίνεται να έχει βοηθήσει και στην αύξηση της ενεργής βάσης των παικτών γενικότερα, αφού αντίστοιχοι αριθμοί ρεκόρ παρατηρούνται και σε άλλες gaming υπρεσίες όπως το Steam που πρόσφατα ξεπέρασε τα 20 εκ. ταυτόχρονα συνδεδεμένους παίκτες, κάτι που καταρρίφθηκε μάλιστα μερικές ώρες πριν από τα 22 εκ.


Μαζί με το Warzone άλλα παιχνίδια που χαίρουν ιδιαίτερης επιτυχίας τελευταία είναι και το Counter Strike: Global Offensive που ξεπερνά καθημερινά το ένα εκατομμύριο ταυτόχρονα συνδεδεμένων παικτών αφήνοντας το Dota 2 στους 650 χιλιάδες, όπως βλέπουμε από τα σημερινά δεδομένα.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ