2020-04-04 10:29:52
Φωτογραφία για Συνελήφθη τύπος που πουλούσε χαρτί υγείας 55 ευρώ, «λογική τιμή» λέει η οικογένειά του
Ένας 64χρονος συνελήφθη να πουλάει σε πάρκινγκ από το αυτοκίνητό του χαρτί υγείας για 55 ευρώ.  Χρυσές δουλειές φαίνεται πως έκανε ένας 64χρονος

στην Αμερική, καθώς πουλούσε χαρτί υγείας για 60 δολάρια -περίπου 55 ευρώ.

Σύμφωνα με τους Metro Times του Ντιτρόιτ, το «πάρε-δώσε» γινόταν σε πάρκινγκ του Μίσιγκαν, με τον τύπο να φορτώνει στο αυτοκίνητό του δεκάδες συσκευασίες με χαρτιά υγείας, έχοντας τοποθετήσει και μια πινακίδα μπροστά που έγραφε: «Χαρτί τουαλέτας, 60 δολάρια η συσκευασία. Μόνο μετρητά».

Ένας περαστικός, όμως, που τον είδε, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του και κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον 64χρονο άνδρα.

«Συγκλονίστηκα, τρελάθηκα. Πιστεύω ότι άνθρωποι σαν αυτόν δίνουν κακό όνομα σε στο ίδιο το ανθρώπινο είδος», τόνισε και πρόσθεσε: «Εύχομαι οι άνθρωποι που πηγαίνουν στα καταστήματα να αγοράζουν ό,τι χρειάζονται και όχι να στοκάρουν προϊόντα. Όλοι αυτοί δεν σκέφτονται τον επόμενο πελάτη, αλλά μόνο τον εαυτό τους».


Θυμίζουμε, αρκετοί είναι εκείνοι, σε ολόκληρο τον κόσμο, που λόγω της πανδημίας του κορονοϊού έχουν κάνει επέλαση στα σούπερ μάρκετ και για κάποιον λόγο το χαρτί υγείας έχει την τιμητική του. Έχουμε δει τις εικόνες με ολόκληρα ράφια άδεια, μέχρι και ξύλο για ένα τελευταίο ρολό!

Το εκπληκτικό, πάντως, στην περίπτωση του 64χρονου, είναι πως η οικογένειά του τόνισε -πάντα στους Metro Times- πως ήθελε απλά να βοηθήσει, καθώς εργάζεται σε εταιρεία καθαρισμού και πήρε από το απόθεμα, για να το πουλήσει στη λιανική... Λένε, μάλιστα, ότι η τιμή των 60 δολαρίων είναι λογική, καθώς τόσο κοστίζουν τα μεγάλα πακέτα.

Στη δίκη της 5ης Μαΐου θα ξεκαθαρίσει το θέμα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ