2020-04-09 19:00:17
Φωτογραφία για Κανένα νέο Emojis το 2021;
Ο κορωναϊός φαίνεται πως επηρεάζει τα πάντα ... πραγματικά τα πάντα. Η κοινοπραξία Unicode, η οποία ασχολείται με τα Emojis, ανακοίνωσε ότι θα αναβάλει την έκδοση 14.0 του προτύπου της κατά 6 μήνες λόγω του COVID-19.Έτσι δεν θα προσφερθεί κάτι νέο τον Μάρτιο του 2021, αλλά τον Σεπτέμβριο του 2021.  

Η Apple, η Google, το Facebook, το Twitter, η Samsung και οι άλλες ομάδες λαμβάνουν τις νέες εκδόσεις του προτύπου Unicode στην αρχή του έτους, γεγονός που τους επιτρέπει να δημιουργήσουν τα νέα Emojis για αρκετούς μήνες και να τα προσφέρουν στους χρήστες το φθινόπωρο. Στην περίπτωση της Apple, είναι συχνά απαραίτητο να περιμένουμε την ενημέρωση x.1 των νέων λειτουργικών συστημάτων της για να έχουμε τα νέα Emojis.

Για το 2021, η διαθεσιμότητα της έκδοσης 14.0 του προτύπου το Σεπτέμβριο θα είναι πολύ περιορισμένη ώστε να επιτρέψει στην Apple και σε άλλες ομάδες να δημιουργήσουν και να προσφέρουν το νέο Emojis πριν από το τέλος του έτους.Συνεπώς, κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το 2022 να υπάρχει σοβαρή ενημέρωση.


Ωστόσο, δεν αλλάζει τίποτα για την έκδοση 13.0. Αυτή έχει ήδη παρασχεθεί στους κατασκευαστές και εργάζονται επί του παρόντος. Το τρέχον έτος θα είναι διαθέσιμες τουλάχιστον 117 νέες εκδόσεις Emojis (οι παραλλαγές περιλαμβάνονται). Στην περίπτωση της Apple, θα προσφερθεί πιθανώς με το iOS 14.1.

Σημειώστε ότι η κοινοπραξία εξετάζει μια έκδοση 13.1 που συνδέεται με το συνδυασμό του Emojis. Αλλά δεν έχει ακόμα καταγραφεί.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ