2020-04-10 19:51:35
Φωτογραφία για Γνωστός οδηγός αγώνων ταχύτητας ο 52χρονος που ξάφριζε φαρμακεία - Σχεδόν 420.000€ η λεία του! - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Συμμετείχε σε αγώνες Gragster

Συνολικά 18 κλοπές σε καταστήματα και φαρμακεία στο Αγρίνιο, στη Βόνιτσα, στην Πάργα και στην Λευκάδα είχε πραγματοποιήσει ο 52χρονος, ο οποίος ήταν γνωστός με το ψευδώνυμο "βλάχος" και ήταν από τους πιο γνωστούς οδηγούς αγώνων Dragster. Συνολικά, είχε εξασφαλίσει ούτε λίγο, ούτε πολύ περίπου 420.000 ευρώ από τις κλοπές!

Η σύλληψη του δράστη, πραγματοποιήθηκε, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, οι οποίοι τον εντόπισαν να οδηγείαυτοκίνητο στους Αμπελόκηπους Αττικής, έξω από φαρμακείο.

Ειδικότερα, ο 52χρονος, χθες τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, διέπραξε πέντε κλοπές σε .... ισάριθμα φαρμακεία, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.260 ευρώ, καθώς και δυο καταγραφικά μηχανήματα.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς και εμπεριστατωμένης έρευνας, που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου προέκυψε, ότι ο δράστης είχε διαπράξει ακόμη δώδεκακλοπές σε φαρμακεία, καταστήματα, τουριστικό γραφείο και βενζινάδικο στη Βόνιτσα, στην Πάργα και στην Λευκάδα, αφαιρώνταςσυνολικά το χρηματικό ποσό των 284.458 ευρώ, καθώς και καταγραφικά μηχανήματα και κοσμήματα αξίας 132.860 ευρώ!


Ο 52χρονος δεν ήταν η πρώτη φορά που απασχολούσε τις αρχές. Το 2004 είχε συλληφθεί από το τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής ενώ είχε δικογραφίες σε βάρος του από υπηρεσίες απ όλη την Ελλάδα. Τότε, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον είχαν κατηγορήσει ότι έκανε κλοπές χρηματοκιβωτίων από εταιρείες αλλά και για εμπρησμούς.

Συγκεκριμένα, φέρεται να έκανε παραγγελίες ανταλλακτικών για τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσε στους αγώνες Dragster και όταν τον ειδοποιούσαν ότι ήταν στη διάθεση του, έλεγε πως θα περάσει να τα πάρει. Το ίδιο βράδυ, έκανε διάρρηξη στις επιχειρήσεις, έπαιρνε τα ανταλλακτικά και στη συνέχεια έβαζε φωτιά στις εγκαταστάσεις. Εντός της ημέρας, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τουλάχιστον 18 περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων να περιλαμβάνονται στον φάκελο της δικογραφίας του.

Πηγή: astynomika.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ