2020-04-14 05:41:56
Φωτογραφία για Βρετανία: Επέκταση των περιοριστικών μέτρων έως τις 7 Μαΐου
Οι Times αποκαλύπτουν τις προθέσεις του υπηρεσιακού επικεφαλής της κυβέρνησης Ντομινίκ Ράαμπ για την αντιμετώπιση του νέου κορωνοϊού  Η Βρετανία δεν φαίνεται να

υιοθετεί τη στρατηγική της χαλάρωσης των απαγορευτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, όπως άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους Times, ο Ντομινίκ Ράαμπ, ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας που αυτό το διάστημα αναπληρώνει τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος αναρρώνει μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, πρόκειται να ανακοινώσει την Πέμπτη ότι το lockdown στη χώρα θα συνεχίσει να εφαρμόζεται τουλάχιστον έως τις 7 Μαΐου.

Ήδη, ο Ράαμπ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν προβλέπονται σημαντικές αλλαγές το επόμενο διάστημα στα απαγορευτικά μέτρα και ότι θα εξακολουθούν να εφαρμόζονται έως ότου θα είναι ασφαλές να αρθούν.

Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να υπάρχει στον ορατό χρονικό ορίζοντα, δεδομένου ότι σε ένα 24ωρο 717 άτομα έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό, ενώ συνολικά έχουν καταγραφεί 11.329 θάνατοι στα νοσοκομεία της χώρας, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας τη Δευτέρα.

Στις 4.342 είναι τα κρούσματα που έχουν καταγραφεί το τελευταίο 24ωρο, ενώ συνολικά στη Βρετανία έχουν διαγνωσθεί με κορωνοϊό 88.621 άτομα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ