2020-04-15 06:41:31
Φωτογραφία για Lamborghini Aventador της Liberty Walk είναι… καφέ!
Αν θέλετε να έχετε μια Lamborghini Aventador που να ξεχωρίζει από το πλήθος, τότε χωρίς καμιά αμφιβολία, αυτό το καφέ παράδειγμα που τροποποιήθηκε από τη Liberty Walk θα μπορούσε να είναι το τέλειο αυτοκίνητο για εσάς.

Ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος πουλά bodykits για Lamborghini Aventador εδώ και πολλά χρόνια και ενώ το συγκεκριμένο κομμάτι δεν είναι το πιο εντυπωσιακό που έχουμε συναντήσει, εξακολουθεί να είναι πολύ πιο ξεκάθαρο από την SV Aventador, αν και ίσως εξίσου εντυπωσιακό με την Aventador SVJ. Στο μπροστινό μέρος του ιταλικού supercar βρίσκεται ένας ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας καθώς και ένας εντυπωσιακός διαχωριστής (σπόιλερ). Υπάρχει επίσης ένα σύνολο LED φώτων ημέρας που έχουν ενσωματωθεί τακτοποιημένα στα καλύμματα εισαγωγής αέρα. Η συγκεκριμένη Aventador φορά τροχούς σε ιδιαίτερη bronze απόχρωση, ενώ, τα τεράστια πανάκριβα φρένα της αποτελούνται από κεραμικά carbon υλικά. Οι τροποποιήσεις συνεχίζονται κατά μήκος των πλευρών με νέες ποδιές, ενώ την σωστή αεροδυναμική στο πίσω τμήμα εξασφαλίζει μια τεράστια πίσω πτέρυγα. Δυστυχώς, δεν έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες από το πίσω μέρος, υποθέτουμε όμως πως θα υπάρχουν τόσο ένας μελετημένος διαχύτης όσο και τεράστιες απολήξεις εξάτμισης.


Φτάνουμε στο χρώμα. Γνωρίζουμε τουλάχιστον μία απόχρωση καφέ που προσφέρει η Lamborghini μέσω του προγράμματος Ad Personam, αλλά αυτό δεν είναι αυτό που βλέπουμε εδώ, γεγονός που μας οδηγεί στο να πιστέψουμε ότι πρόκειται για μια νέα απόχρωση. Το χρώμα είναι σίγουρα μοναδικό και κάτω από τον ήλιο, οι χρυσές νιφάδες χτυπούν έντονα στο μάτι. Το υπέρ-αυτοκίνητο διατίθεται επί του παρόντος από την Liberty Walk σε τιμή που δεν έχει προς το παρόν αποκαλυφθεί.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στέλνουν το αρνί με το ΚΤΕΛ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στέλνουν το αρνί με το ΚΤΕΛ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ