2020-04-17 22:00:35
Φωτογραφία για Ο ρόλος του Φερέιρα στην εξέλιξη του Γιαννούλη
Συνολικά, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα μέσα στη χρονιά, παρουσιάζοντας σκαμπανεβάσματα σε μία μεταβατική σεζόν, ο Γιαννούλης ωστόσο από τη μεριά του φώναξε "παρών", αποτελώντας θέμα συζήτησης εντός κι εκτός συνόρων. Για τον ίδιο, σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό έπαιξε ο Αμπέλ Φερέιρα.

Με τη βοήθεια του Πορτογάλου έκανε το μεγάλο "μπαμ", υπό τις οδηγίες του κατάφερε να δείξει στον αγωνιστικό χώρο, όλα όσα μπορεί να κάνει και να δουλέψει ακόμη περισσότερο σε τομείς που το χρειαζόταν. "Αυτό που μου έδωσε ο Φερέιρα, είναι η ελευθερία επιθετικά. Όταν η ομάδα επιτίθεται παίζω σαν winger και όχι σαν μπακ κι όταν χάνουμε την μπάλα, είμαι... κανονικό μπακ. Αυτό θέλει τρεξίματα, αλλά ήταν κάτι που με βόλεψε. Χαίρομαι που μου δείχνει αυτή την εμπιστοσύνη", ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο άσος του ΠΑΟΚ. Ο ίδιος, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το τι έχει αλλάξει από την πρώτη στιγμή που φόρεσε τα "ασπρόμαυρα" και το πόσο διαφορετικός είναι πλέον
. Ο δικός του ρόλος στον ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα είναι κάτι παραπάνω από σημαντικός, βγάζοντας το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν χωρίς... ανάσα κι απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου, ο οποίος του έπλεξε το εγκώμιο και δημόσια αρκετές φορές. Ο Γιαννούλης από τη μεριά του, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον προπονητή του, στάθηκε στην επιμονή του, σημειώνοντας ότι ίσως αυτό να είναι και το μυστικό της επιτυχίας: "Με τον Φερέιρα διανύω μία πολύ καλή περίοδο. Έχει έρθει η καθιέρωση στην Εθνική, στην ομάδα κι ελπίζω να συνεχίσω έτσι και να κάνω το επόμενο βήμα. Του αρέσει το πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο Φερέιρα, πιστεύει στο πλάνο που έχει και θα το πάει μέχρι τέλους. Αυτοί οι άνθρωποι, είναι που πετυχαίνουν συνήθως. Συνεχίζει στο ίδιο πλάνο κι αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε".

Πηγή: paok24.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ