2020-04-21 13:41:29
Φωτογραφία για «Κράξιμο» στον Τζορτζ Στεφανόπουλο επειδή έβγαλε τη μάσκα
Στόχος δριμύτατων επικρίσεων -και «καρφώματος» επίσης- έγινε ο Τζορτζ Στεφανόπουλος.

Ο νυν δημοσιογράφος του ABC και πρώην σύμβουλος επικοινωνίας του Bill Clinton, συνελήφθη από το φακό των smartphone συμπολιτών του να βολτάρει στους δρόμους του Hamptons, απορροφημένος σε μια τηλεφωνική συνομιλία και έχοντας παραμερίσει τη μάσκα από το πρόσωπό του. Η αδιαφορία του Στεφανόπουλου για την τήρηση των μέτρων προστασίας προκάλεσε οργή, διότι ήταν ο ίδιος που είχε ανακοινώσει προ ημερών μέσω τηλεοράσεως ότι είχε νοσήσει με κορωνοϊό.

Εκτός από τον ίδιο τον Τζορτζ Στεφανόπουλο, ο οποίος ανέφερε διάφορα συμπτώματα της νόσου όπως την απώλεια γεύσης και μάλλον έπρεπε να είχε μείνει σπίτι του, από τον Covid-19 είχε μολυνθεί και η σύζυγός του, η ηθοποιός και παραγωγός Ali Wentworth.

Ο Στεφανόπουλος, ιδιαίτερα υπό την τρέχουσα ιδιότητά του ως παρουσιαστή ειδήσεων και talk show στο ABC, με καθημερινή προβολή κ.λπ. δεν είναι απλώς αναγνωρίσιμος. Είναι μια διασημότητα, διεθνούς εμβέλειας.

Οπότε, αυτό που προκάλεσε αποτροπιασμό και θυμό, πρώτα στους κατοίκους του Hamptons (του αριστοκρατικού προαστίου της Νέας Υόρκης) ήταν η περιφρόνηση του Στεφανόπουλου στον ίδιο του τον ρόλο ως δημοσίου προσώπου. Και ως τέτοιο όφειλε να δίνει το παράδειγμα επιμελούς τήρησης των κανόνων για την πρόληψη περαιτέρω διάδοσης της πανδημίας.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ