2020-04-23 10:15:54
Φωτογραφία για Εύη Παπαθανασίου στο ΑΧΕΛΩΟΣ TV (video)
Τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Δύναμη Ζωής» στην Τηλεόραση του Αχελώου, παραχώρησε τη Μεγάλη Τρίτη 14/4/2020, η Φαρμακοποιός και Εκλέκτορας του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Εύη Παπαθανασίου.

Η κυρία Παπαθανασίου, σαφώς ενωτική και υπέρ ΟΛΩΝ των Φαρμακοποιών της χώρας, εξαρχής επεσήμανε τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίζουν οι Φαρμακοποιοί και τα Φαρμακεία μας ΚΑΙ σε αυτή την περίοδο, χαρακτηριστικά αναφέροντας πως... «Οι Φαρμακοποιοί είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στο έργο μας, το οποίο δεν είναι άλλο.. από την εξυπηρέτηση του κόσμου που καταφθάνει στα φαρμακεία μας».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της,

....εξήρε την κοινωνική προσφορά και στήριξη των Φαρμακοποιών όσον αφορά το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, αναφέροντας τις πρόσφατες δωρεές του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και των κατά τόπου Φαρμακευτικών Συλλόγων, καθώς και των Φαρμακοποιών του Κόσμου.


Ακολούθησε σύντομη αναφορά στα Φάρμακα Υψηλού Κόστους (ΦΥΚ) και στην ‘Ανθρώπινη Σύμβαση´ που υπεγράφει μεταξύ των Ιδιωτικών Φαρμακείων (ΠΦΣ) και του ΕΟΠΥΥ, επιδιώκοντας με τον τρόπο αυτό να εξαφανιστούν οι ´ουρές τις ντροπής´μπροστά από τα Φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ και να λάβει οριστικό τέλος η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων.

Συζητήθηκε επίσης, η μοντέρνα πορεία της άϋλης συνταγογράφησης, τα προβλήματα στην εφαρμογή της .. αλλά και η αισιοδοξία ότι η άϋλη συνταγή ήρθε για να μείνει, γιατί αντιπροσωπεύει τον ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ και τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!

Το πρόσφατο σλόγκαν του ΠΦΣ και της ΕΦΕΧ, «Φρόντισε τον εαυτό σου - Ρώτησε το Φαρμακοποιό σου» ήταν το μήνυμα που έστειλε προς τον κόσμο που μας ακούει κ μένει στο σπίτι ...

Με ιδιαίτερα αισιόδοξη αλλά και συγκινητική διάθεση επέλεξε να ολοκληρώσει το interview, στέλνοντας πολλά χειροκροτήματα στους 11.000 Φαρμακοποιούς-Συναδέλφους της χώρας μας, τόσο για τον αθόρυβο αγώνα όσο και για τις ´μάχες´που δίνουν καθημερινά στα Φαρμακεία τους.

Δείτε τη συνέντευξή της από το 06:46 και μετά:
farmakopoioi
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ