2020-04-23 22:03:53
Φωτογραφία για Το Apple Music είναι διαθέσιμο σε τηλεοράσεις Samsung
Η Apple κάνει ντεμπούτο στις τηλεοράσεις της Samsung σήμερα. Η Samsung είναι ο πρώτος κατασκευαστής τηλεόρασης που ενσωμάτωσε την Apple Music σε έξυπνες τηλεοράσεις, όπως ήταν η πρώτη που είχε το Apple TV + και το iTunes Store . 

Οι συνδρομητές της Apple Music θα λαμβάνουν προσαρμοσμένες προτάσεις κάθε μέρα και θα μπορούν να απολαμβάνουν τον ραδιοφωνικό σταθμό Beats 1, ο οποίος μεταδίδει αποκλειστικές ζωντανές εκπομπές παγκοσμίως. Επιπλέον, οι συνδρομητές θα έχουν επίσης πρόσβαση στο "At Home With Apple Music", μια επιλογή από πρωτότυπες λίστες αναπαραγωγής, συζητήσεις FaceTime με καλλιτέχνες από τα σπίτια τους, συνεντεύξεις, αποκλειστικές λίστες αναπαραγωγής και πολλά άλλα για να διατηρούν επαφή και μια αίσθηση κοινότητας σε αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο.

Οι κάτοχοι μιας συνδεδεμένης στο δίκτυο, τηλεόρασης Samsung μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή Apple Music από το κατάστημα εφαρμογών Samsung Smart TV, να συνδεθούν στον υπάρχοντα λογαριασμό τους με το Apple ID τους ή να εγγραφούν απευθείας από την τηλεόρασή τους. Οι κάτοχοι μιας συνδεδεμένης τηλεόρασης Samsung θα μπορούν να δοκιμάσουν το Apple Music χάρη στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο τριών μηνών επιλέγοντας μεμονωμένη, οικογενειακή ή φοιτητική συνδρομή.

Σημαντικό σημείο: Η Apple Music είναι διαθέσιμη μόνο σε Samsung Smart TV από το 2018 έως το 2020.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ