2020-04-24 20:02:07
Φωτογραφία για Η αποστολή ενός μηνύματος προκαλεί τη διακοπή λειτουργίας του iPhone!!!
Μια συμβολοσειρά συγκεκριμένη που φαίνεται να έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Telegram, πριν διαδοθεί στο Twitter από πολλούς χρήστες ότι δημιουργεί πρόβλημα στα iphone. Το iOS 13.4.1 και οι προηγούμενες εκδόσεις του iOS επηρεάζονται και οποιαδήποτε συσκευή που λαμβάνει αυτό το μήνυμα θα παρουσιάσει σφάλμα.  

Όμως τίποτε δεν συμβαίνει με το iOS 13.4.5, που βρίσκεται σε beta, γεγονός που υποδηλώνει ότι η Apple έχει ήδη εφαρμόσει μια ενημέρωση του κώδικα.

Η Apple ενδέχεται σύντομα να προσφέρει το iOS 13.4.2 με ενημερωμένη έκδοση κώδικα για όλους, ώστε να μην περιμένει το iOS 13.4.5, το οποίο θα έρθει σε λίγες εβδομάδες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα μήνυμα προκάλεσε στο iPhone την κατάρρευση. Αυτό είναι ενοχλητικό από μόνο του επειδή δεν υπάρχει πραγματικά λύση για να αποκλείσετε το μήνυμα. Μπορείτε να προσπαθήσετε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για τα μηνύματα, αλλά τίποτα δεν είναι εγγυημένο. Η άλλη λύση είναι να περιμένετε την ενημέρωση κώδικα από την Apple. Για να δούμε αν θα έχουμε μια ενημέρωση iOS αύριο ή αν θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Εάν έχετε μια συσκευή jailbreak, μπορείτε να εγκαταστήσετε το CaptureTheFlag tweak στην πηγή https://repo.mtac.app/ για να αποκλείσετε απόπειρες σφαλμάτων με αυτό το μήνυμα.

Στην Ελλάδα οπως και σε πολλές χώρες δεν μας ενοχλεί πολύ το πρόβλημα εκτός και αν καποιος εσκεμμένα μας στέλνει το μήνυμα.

The craziest iOS crash text bug argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ