2020-04-25 23:29:21
Φωτογραφία για Σαν τον παλιό, καλό καιρό - Μπουκάλι με σημείωμα από τη Μυτιλήνη
Ο Νίκος Τζούμας που βρήκε το μπουκάλι και ανέφερε ότι «αν βρεθούν οι αποστολείς θα τους κάνουμε δώρο κάποιες ημέρες διακοπές στη Σκιάθο»

Μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη βρέθηκαν τρεις φίλοι που είχαν βγει για τον απογευματινό τους περίπατο στη Σκιάθο, όταν εντόπισαν ένα μπουκαλάκι με ένα σημείωμα μέσα, όπως έστελναν παλιά όσοι έμεναν ναυαγοί σε κάποιο ξερονήσι. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση οι «ναυαγοί» είναι ένα ζευγάρι από την Μυτιλήνη.

Ο Νίκος Τζούμας ο οποίος είναι δημοσιογράφος του Skiathoslife.gr μαζί με τον Θοδωρή Τζούμα και τον Σάκη Ζλατούδη κατά τη διάρκεια του συνηθισμένου περιπάτου τους στην παραλία «Αχλαδιές» εντόπισαν πάνω σε βράχια το μπουκαλάκι με ένα σημείωμα τυλιγμένο μέσα σε αυτό.

Το σημείωμα έγραφε: «Mε αγάπη από Βατερά Μυτιλήνης – Απρίλιος 2020 Καραντίνα – Γιώργος – Λυδία / Ειρήνη στον Κόσμο».

Ο Νίκος Τζούμας μιλώντας στο protothema.gr εξήγησε ότι: «Τα Βατερά Μυτιληνής έχουν απόσταση 127,72 ναυτικά μίλια από τις Αχλαδιές τις Σκιάθου όπου εντοπίστηκε το μπουκαλάκι
. Την ώρα που είχαμε βγει για τον περίπατό μας, είχε δυνατό αέρα ενώ υπήρχαν και μεγάλοι κυματισμοί στη θάλασσα. Κάποια στιγμή που σταματήσαμε παρατηρήσαμε ένα μπουκάλι να έχει ξεβραστεί από τη θάλασσα στα βράχια. Η περιέργεια μας οδήγησε στο να το πάρουμε και να το ανοίξουμε όπου βρήκαμε αυτό το σημείωμα. Πρέπει να είναι ένα ζευγάρι αν κρίνουμε από την καρδούλα που υπήρχε στο σημείωμα. Πάντως εμείς το κοινοποιήσαμε στο μέσο το δικό μας αλλά το δώσαμε και σε τοπικές ιστοσελίδες της Μυτιλήνης ώστε αν είναι να βρεθεί το ζευγάρι. Μιλήσαμε και με τους ξενοδόχους στο νησί μας και αποφασίσαμε ότι εφόσον βρεθούν ο Γιώργος και η Λυδία θα τους κάνουμε δώρο κάποιες ημέρες διακοπές στη Σκιάθο».

Όπως είπε στο protothema.gr ο κ. Νίκος Τζούμας μετά την δημοσιοποίηση του απίστευτου περιστατικού ένα άλλο ζευγάρι κάτοικοι της Σκιάθου τους αποκάλυψαν ότι πριν από καιρό είχαν βρει ένα μπουκάλι με σημείωμα από μια τουρίστρια από τη Βουλγαρία η οποία είχε βρεθεί το 2015 στην Χαλκιδική και είχε ρίξει στη θάλασσα ένα μπουκάλι με ένα σημείωμα.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ