2020-04-27 22:13:22
Φωτογραφία για Τι περίεργο συμβαίνει με το προφίλ της Apple στο TikTok
Επίσημος λογαριασμός της Apple δεν έχει καμία δημοσίευση ενώ έχει πάνω από 5.000 ακόλουθους  Η Apple δημιούργησε έναν επίσημο λογαριασμό στην εφαρμογή TikTok,

με το όνομα «@apple». Μέχρι εδώ καλά! Το μυστήριο της υπόθεσης έγκειται στο γεγονός ότι με το που δημιουργήθηκε ο λογαριασμός και χωρίς να έχει καμία δημοσίευση, έχει πάνω από 5.000 ακολούθους (!), ενώ δεν ακολουθεί και κανέναν λογαριασμό, σύμφωνα με το 9to5Mac.

Η Apple να χρησιμοποιεί κυρίως τον λογαριασμό για διαφημιστικούς σκοπούς, έχοντας προβάλλει πολλές διαφημίσεις στο TikTok πριν από τη δημιουργία του λογαριασμού, είναι μία πιθανή εξήγηση.

Θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιεί τον λογαριασμό για να επεκτείνει την εμβέλεια των προυπαρχουσών διαφημιστικών καμπανιών του, όπως το «#ShotoniPhone», το οποίο στοχεύει στην προβολή της ποιότητας βίντεο των smartphone.

Ένας επίσημος λογαριασμός για την Apple Music υπήρχε ήδη στο TikTok και διαθέτει πάνω από 200.000 ακολούθους. Αυτός ο λογαριασμός χρησιμοποιείται κυρίως για τη δημοσίευση σύντομων κλιπ που προβάλλουν μεγάλους καλλιτέχνες και ακολουθεί περίπου 50 άλλους λογαριασμούς.

Από τότε που το TikTok κυκλοφόρησε από την εταιρεία τεχνολογίας ByteDance που εδρεύει στο Πεκίνο το 2017, έχει συγκεντρώσει περίπου 800 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Η επιτυχία της είναι αδιαμφισβήτητη, κατηγορείται όμως συχνά ότι διατηρεί στενούς δεσμούς με το κινεζικό κομμουνιστικό κόμμα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ