2020-04-28 09:30:14
Φωτογραφία για Πήραν τα αποτελέσματα, ξεκινούν γύρισμα - Αλλάζουν τα πάντα!
Απόφαση να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του «Just The 2 Of Us» είχαν πάρει στο OPEN ώστε το show να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο. Με σκοπό ,όμως, την τήρηση των μέτρων η εταιρεία παραγωγής ,«Koklonis Media», αποφάσισε να γίνουν τεστ σε όλους, ώστε να είναι σίγουρη η ασφάλεια όλων των εργαζομένων, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Έτσι ,λοιπόν, έγιναν περισσότερα από 300 τεστ και μάλιστα όχι μόνο στους διαγωνιζομένους, τους κριτές και τους άλλους εργαζομένους, αλλά και σε άτομα του στενού περιβάλλοντός τους με τα οποία μένουν μαζί, ώστε να είναι σίγουροι πως μπορούν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που μεταφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο Newsit.gr, όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά οπότε αυτό δίνει το «πράσινο φως» για να γίνει το γύρισμα.

Για το γύρισμα μάλιστα έχουν φροντίσει να εφαρμοστούν όλα τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας αφού η εταιρεία παραγωγής εξασφάλισε και κάνει ό,τι πρέπει να γίνει, όπως π.χ
. το μακιγιάζ να γίνεται από τους ειδικούς σε αυτοκίνητα ένας ένας, η ορχήστρα να είναι με τους τρεις μπροστά, στο μέρος όπου ήταν ενώ οι υπόλοιποι θα είναι σε άλλο χώρο, οι κάμερες να μειωθούν σε τέτοιο αριθμό που να υπάρχει το αποτέλεσμα που θέλει ο σκηνοθέτης, Κώστας Καπετανίδης, ενώ στο κοντρόλ θα είναι μόνο πέντε άτομα. Και ,βέβαια,ανάμεσα στους κριτές θα μπει τζάμι για την προστασία τους και καταργείται το «Celebrity’s Room», με τους διαγωνιζομένους να κάθονται στις κερκίδες και μακριά ο ένας από τον άλλο. Αξίζει δε αναφέρω ότι η εταιρεία παραγωγής έχει σκοπό τα τεστ να επαναλαμβάνονται κάθε βδομάδα πριν από κάθε γύρισμα ώστε να είναι σίγουρο πως εξασφαλίζεται η υγεία όλων των εργαζομένων.

Αφού ,λοιπόν, όλα προγραμματίστηκαν, ελέγχθηκαν και δόθηκε το «πράσινο φως» από τα αρνητικά τεστ σήμερα θα γίνει το πρώτο γύρισμα με τον Νίκο Κοκλώνη να υποδέχεται ξανά στο πλατό τους διαγωνιζόμενους και την κριτική επιτροπή, ώστε το ερχόμενο Σάββατο, 2 Μαΐου, μέσα από τη συχνότητα του OPEN να προσφέρουν στο τηλεοπτικό κοινό ένα ευχάριστο και μουσικό σαββατιάτικο βράδυ!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ