2020-04-29 21:11:20
Φωτογραφία για Το iOS 13.5 beta 3 διατίθεται με το API ανίχνευσης επαφών (coronavirus)
Η Apple σήμερα διαθέτει την τρίτη beta (build 17F5054h) του iOS 13.5 στο iPhone και το iPadOS 13.5 στο iPad. Πού είναι οι δύο πρώτες betas; Η Apple έκανε μια αλλαγή με το iOS 13.4.5 το οποίο τελικά έγινε iOS 13.5. 

Αυτή η έκδοση του iOS περιλαμβάνει το κοινό API της Apple και της Google για την ανίχνευση των επαφών στον αγώνα κατά του coronavirus. Αυτό το API μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα κράτη για τη δημιουργία αποκλειστικών εφαρμογών χρησιμοποιώντας εγγενή εργαλεία σε iOS και Android (η Google προσφέρει επίσης μια beta σήμερα με νέες υπηρεσίες Google Play σε Android).

Εάν έχετε το προφίλ για να εγκαταστήσετε την έκδοση beta για τους προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις=>Γενικά=> Ενημέρωση λογισμικού για να πραγματοποιήσετε λήψη της τρίτης beta του iOS 13.5. Οι προγραμματιστές έχουν επίσης πρόσβαση στο τρίτο beta του Xcode 11.5, το οποίο περιλαμβάνει επίσης το API παρακολούθησης επαφών.

Ως υπενθύμιση, η Apple και η Google ανακοίνωσαν το κοινό API τους στις 10 Απριλίου στον αγώνα κατά του κοροναϊού. Ορισμένες χώρες, όπως η Γερμανία , έχουν ήδη πει ότι θα το χρησιμοποιήσουν. Βασίζεται στο Bluetooth για να προειδοποιήσει όποιον έχει έρθει σε επαφή με άλλο άτομο που έχει μολυνθεί με το Covid-19. Το σύστημα είναι αποκεντρωμένο. Αντίθετα, χώρες όπως η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο απορρίπτουν το έργο Apple-Google και προτιμούν να στοιχηματίζουν σε σπιτικές λύσεις με τα δεδομένα που αποστέλλονται σε διακομιστές.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ