2020-05-03 12:04:37
Φωτογραφία για Lamborghini Huracan Evo
Ένα νέο πακέτο αναβάθμισης για την Lamborghini Huracan Evo προτείνει η Novitec, με διακριτικές επεμβάσεις στην εμφάνιση και... βελτίωση της ηχητικής συνοδείς της λειτουργίας του V10 κινητήρα.

Η Novitec μας έχει δώσει κατά καιρούς αρκετά δείγματα ποιοτικής δουλειάς και έχει δείξει μια «αδυναμία» προς τα μοντέλα της Lamborghini. Στην τελευταία της πρόταση για την Huracan Evo, οι κυριότερες επεμβάσεις –και αυτές περιορισμένες και αρκετά διακριτικές ως επί το πλείστον- έχουν να κάνουν με την εμφάνιση. Η Huracan βέβαια, δεν έχει και ιδιαίτερη ανάγκη για εμφανισιακή βελτίωση μια και όπως όλες οι Lamborghini, σχεδιαστικά, είναι αρκετά κραυγαλέα και χωρίς επεμβάσεις.

Η πιο ευδιάκριτη από τις επεμβάσεις της Novitec, είναι αυτή της προσθήκης μιας μεγάλης σταθερής αεροτομής στο πίσω μέρος, η οποία παραπέμπει στην έκδοση Performante του μοντέλου. Μπροστά έχουμε κάποιες προσθήκες- επεκτάσεις για το σπόιλερ, ενώ και στις πλευρές αλλά και πάνω από τον κινητήρα, έχουμε κάποιες αλλαγές στους αεραγωγούς που φροντίζουν για την τροφοδοσία του V10 των 5,2 λίτρων. Όλα τα παραπάνω, σύμφωνα με τον βελτιωτή, έχουν αποδείξει την αξία τους στο τούνελ αεροδυναμικών δοκιμών και έχουν οδηγήσει τη Novitec στο να μην έχει επέμβει στην απόδοση του κινητήρα, πέραν της αλλαγής του σώματος της εξάτμισης, που προσφέρει εντυπωσιακή ηχητική υπόκρουση στις αλλαγές ταχυτήτων και ιδιαίτερα στα κατεβάσματα.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ