2020-05-04 19:29:35
Φωτογραφία για VIBER και WHATSAPP: Ενημέρωση για τον COVID19
Aν είστε κάτοχος smartphone τότε έχετε τουλάχιστον μια από τις 2 εφαρμογές για δωρεάν κλήσεις και μηνύματα και πιθανότητα γίνατε μέλος και στη δική μας κοινότητα στο Viber. H ενημέρωση για τον COVID19 όμως τρέχει και δεν γίνεται να είμαστε στο facebook όλη μέρα για να μαθαίνουμε τις εξελίξεις. Για αυτό σας προτείνουμε τους παρακάτω τρόπους για να μην χάνετε τίποτα σχετικό με την πανδημία:

1. Chatbot του WHO στο Whatsapp       

'Οτι πιο πλήρες θα βρείτε αυτή τη στιγμή. Παρέχει αυτοματοποιημένες απαντήσεις σε μια σειρά ερωτήσεων που ανανεώνονται κάθε λίγες ώρες. Πολύ φιλικό interface και bonus όπως αυτοκόλλητα. Μοναδικό μειονέκτημα η απουσία ελληνικής γλώσσας. Είσοδος από εδώ.

2. Chatbot του WHO στο Viber

Φιλότιμη προσπάθεια που δεν πιάνει τα υψηλά στάνταρ του "αδελφού" του. Δίνει αυτόματες απαντήσεις, έχει κουίζ, ροή ειδήσεων και υποστηρίζει δωρεές.  Τα ελληνικά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν. Είσοδος από εδώ.

3. Κοινότητα της Ελληνικής Κυβέρνησης στο Viber       

Δεν στέλνει απαντήσεις αλλα μηνύματα κάθε απόγευμα μετά τις 18.00 για τα νέα κρούσματα και τις τυχόν απώλειες στη χώρα μας. Μέσα στην εβδομάδα στέλνει άλλα 2-3 μηνύματα σχετικά με τη λήψη μέτρων ή την καμπάνια για τον COVID19. Αν έλειπε και η διαφήμιση με τις υφασμάτινες μάσκες θα βάζαμε λίαν καλώς. Eίσοδος από εδώ

FARMAKOPOIOI 
farmakopoioi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ