2020-05-06 11:41:04
Φωτογραφία για Μήνυση του διοικητή της 6ης ΥΠΕ σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Συντάκτης: Virus

Σε ένδικα μέσα κατέφυγε ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης για τις διαδικτυακές αναρτήσεις αλλά και τις ανακοινώσεις Τύπου, που του καταλογίζουν διασπάθιση δημόσιου χρήματος μέσω προμήθειας προστατευτικών στολών.

Στο γραφείο του εισαγγελέα βρέθηκε σήμερα ο κ. Καρβέλης και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά. Υπενθυμίζεται ότι πυρά εξαπέλυσε εναντίον του σε αναρτήσεις του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης καθώς ακόμη ανακοινώσεις περί υπερκοστολόγησης των στολών έκανε και ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος της μείζονος αντιπολίτευσης Αλ. Χαρίτση.

Κατόπιν αυτών, χθες σε ανακοίνωση προχώρησαν σε σχετική ανακοίνωση οι δύο βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου, προσκομίζοντας στοιχεία του ΓΕΜΗ και αφήνοντας αιχμές ακόμη και για συγγενικές σχέσεις με την εταιρεία προμήθειας.

Διαβάστε επίσης: Σκανδαλώδη προμήθεια καταγγέλλουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανακοίνωσή του ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ διέψευσε όσα του καταλογίζονται και ισχυρίστηκε ότι ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία για την προμήθεια του υγειονομικού υλικού. Ο ίδιος έκανε λόγο για σκόπιμους ισχυρισμούς, προειδοποιώντας ότι θα καταφύγει στη δικαιοσύνη, καταθέτοντας όλο το φάκελο της υπόθεσης.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ