2020-05-06 23:46:03
Φωτογραφία για Επανέναρξη του ποδοσφαίρου και σε Ουγγαρία, Σερβία, Κροατία
Την επανέναρξη των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων τους αποφάσισαν Σερβία, Κροατία και Ουγγαρία, χώρες που πέρασαν με σχετικά λιγότερες απώλειες την πρώτη φάση της πανδημίας.

Οι αποφάσεις που ελήφθησαν αφορούν την πρώτη κατηγορία, καθώς και τις εγχώριες διοργανώσεις κυπέλλου, ενώ οι αναμετρήσεις θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Συγκεκριμένα, στη Σερβία ορίστηκε ως ημερομηνία επανεκκίνησης η 30ή Μαΐου, με ταυτόχρονη αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής, καθώς δεν θα διεξαχθούν πλέι οφ και πλέι άουτ.

Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί ως τις 20/6, με τις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, ενώ θα συνεχιστεί και το Κύπελλο (βρίσκεται στην προημιτελική φάση), με τον τελικό να προγραμματίζεται για τις 24 Ιουνίου.

Με την απαλοιφή των πλέι οφ, ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται «αγκαλιά» με την κατάκτηση του τίτλου, καθώς έχει προβάδισμα έντεκα βαθμών έναντι της Παρτιζάν.


Με τους ημιτελικούς του Κυπέλλου θα επιστρέψει στις 30 Μαΐου η ποδοσφαιρική δράση στην Κροατία, ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, όπου απομένουν δέκα αγωνιστικές.

Η ολοκλήρωση της σεζόν αναμένεται στα τέλη Ιουλίου και ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει την 1η Αυγούστου. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης, με διαφορά 18 βαθμών από τη Ριέκα.

Στην Ουγγαρία, στις 23 και 26 Μαΐου θα γίνουν οι διπλοί ημιτελικοί του Κυπέλλου, ενώ τις ίδιες ημερομηνίες η πρωτοπόρος Φερεντσβάρος (έχει αποκλειστεί από το Κύπελλο) θα δώσει δύο εξ αναβολής αγώνες, με τη Ντέμπρετσεν και την Ουίπεστ.

Η πρώτη από τις οκτώ αγωνιστικές που απομένουν, προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, θα διεξαχθεί στις 30/5, ενώ το φινάλε της σεζόν προσδιορίζεται για τα τέλη Ιουνίου.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ