2020-05-08 20:00:12
Φωτογραφία για Δεν αρέσει στον Μπάρκα η θέση του τερματοφύλακα
Ο Βασίλης Μπάρκας μιλώντας σε Instagram Live του novasports.gr αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο γεγονός ότι δεν του αρέσει η θέση του τερματοφύλακα, το…στόρι πίσω από αυτήν, αλλά και στην προοπτική της Ριζούπολης. Αναλυτικά όσα είπε:

ΟΑΚΑ ή Ριζούπολη για έδρα της ΑΕΚ: Ριζούπολη. Το ΟΑΚΑ είναι δύσκολο να γεμίσει, δεν έχει την ατμόσφαιρα που θέλεις,

επομένως σίγουρα στη Ριζούπολη και για λόγους επεισοδίων.

Για την πορεία του: Κατά λάθος έγινα τερματοφύλακας, ο πατέρας μου με είχε πάει στον Αττικό στον Κολωνό, με ρώτησε ο προπονητής που θα ήθελα να παίξω, του απάντησα τερματοφύλακας αν και ήμουν κοντός τότε. Ήταν χωμάτινο το γήπεδο, επομένως γύριζα ματωμένος. Μετά πήγα για δοκιμαστικά στον Ατρόμητο, ήμουν ball boy και τότε έπαιζε ο Μιχαηλίδης, που τώρα είναι προπονητής μου.

Σε ποια θέση θα έπαιζε εάν δεν ήταν τερματοφύλακας: Δεν μου αρέσει να παίζω τερματοφύλακας. Δεν έχει πλάκα να παίζεις τερματοφύλακας, θα έπαιζα στόπερ ή χαφ, με την εθνική έπαιζα αριστερό μπακ στις προπονήσεις.

Για το είδωλό του: Μάνουελ Νόιερ, είναι ο καλύτερος στον κόσμο.

Για τη φιλοσοφία που έχει γύρω από το ποδόσφαιρο: Όπως ένας επιθετικός πληρώνεται για να βάλει γκολ, έτσι κι εγώ πρέπει να μην δέχομαι γκολ, αυτή είναι η δουλειά μου. Όταν παίζεις στην πρώτη κατηγορία, χάνεται αυτό το συναίσθημα του «παιδιού», πληρώνεσαι για κάποιο σκοπό.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ