2020-05-12 16:30:11
Φωτογραφία για Ο Παναθηναϊκός ψάχνει επειγόντως δεξί μπακ
H οριστική αποχώρηση του Κώστα Αποστολάκη για τον ΑΠΟΕΛ, οι σκέψεις... φυγής του Ματίας Γιόχανσον και οι ιταλικές "σειρήνες" που ηχούν στα αυτιά του νεαρού Γιώργου Βαγιαννίδη, ίσως αφήσουν τον Παναθηναϊκό χωρίς... δεξί μπακ ενόψει της νέας σεζόν!  Ο Σουηδός δεν έχει μείνει ευχαριστημένος με το "κούρεμα" που του πρότειναν οι Πράσινοι,

ο Βαγιαννίδης πιθανότητα θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και θα πάρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού και αν επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο σενάριο, τότε το Τριφύλλι θα μείνει... ξαφνικά δίχως ούτε έναν παίκτη από το ρόστερ της φετινής σεζόν στη δεξιά πτέρυγα της άμυνας του. Βέβαια ο Ρόκα έχει αντιληφθεί το πρόβλημα που μπορεί να προκύψει και δεν περιμένει το τέλος των διαπραγματεύσεων με τους δύο ποδοσφαιριστές. Ήδη έχει φτιάξει τη λίστα του με δεξιά μπακ που έχουν προταθεί το τελευταίο διάστημα, έχει κάνει επαφές με ορισμένους παίκτες και είναι προετοιμασμένος για τη μεγάλη..
. φυγή των δεξιών μπακ! Μόνο που ο Παναθηναϊκός δεν θα χρειαστεί μονάχα ένα δεξι μπακ στην περίπτωση που αποχωρήσουν οι Γιόχανσον και Βαγιαννίδης, αλλά δύο και αν θέλει να είναι υπερπλήρης στο ρόστερ και να μην καλυφθεί κάποια θέση εκ των έσω, τότε ο αριθμός των δεξιών μπακ ίσως φτάσει στο... τρία! Αυτό και αν θα είναι ρεκόρ, εφόσον βέβαια οι Πράσινοι προχωρήσουν σε ολική ανανέωση... πτέρυγας.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ