2020-05-13 16:26:07
Φωτογραφία για Δεκάδες έφυγαν χωρίς δίπλωμα και πινακίδες κυκλοφορίας
Στοχευμένη εξόρμηση της Τροχαίας σε περιοχή της Αττικής είχε ως αποτέλεσμα να μοιραστούν δεκάδες παραβάσεις.

Οι αυτοσχέδιοι αγώνες έχουν εισέλθει στο στόχαστρο της Τροχαίας Αττικής η οποία πραγματοποιεί συνεχώς στοχευμένες εξορμήσεις για την πάταξή τους. Αυτή τη φορά σειρά είχε η Πετρούπολη στην οποία η Τροχαία πραγματοποίησε μπαράζ ελέγχων τις νυχτερινές ώρες στις 8 και 9 Μαΐου βεβαιώνοντας δεκάδες παραβάσεις.

Ειδικότερα κατά τη διάρκεια των ελέγχων της Τροχαίας διαπιστώθηκαν 15 παραβάσεις για πρόκληση υπερβολικού θορύβου (ηχομέτρηση), 4 για στέρηση άδειας οδήγησης, 4 για έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας, 36 για αντικανονικούς υαλοπίνακες (φιμέ), 8 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 1 για έλλειψη Κ.Τ.Ε.Ο., 12 για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις. Επίσης αφαιρέθηκαν 39 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, 34 άδειες οδήγησης και 44 άδειες κυκλοφορίας ενώ παράλληλα ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανοφόρα οχήματα δυο αυτοκίνητα.

Η Τροχαία προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ