2020-05-23 18:31:19
Φωτογραφία για Ιδιοκτήτης πιτσαρίας «τα κονόμησε» αγοράζοντας τις πίτσες που πουλούσε ο ίδιος
​Ένας ιδιοκτήτης πιτσαρίας άρχισε να παραγγέλνει κρυφά τις δικές του πίτσες μέσω εφαρμογής, όταν διαπίστωσε ότι πουλούσε τις πίτσες του φθηνότερα από ό,τι ο ίδιος, αλλά παράλληλα τον πλήρωνε με βάση την κανονική τιμή τους!

Δαιμόνιος ένας ιδιοκτήτης πιτσαρίας στην Αμερική. Ο εν λόγω άνδρας είχε «μπει» χωρίς να το ξέρει στην εφαρμογή delivery DoorDash, η οποία, ωστόσο, πουλούσε τις πίτσες του φθηνότερα από ό,τι ο ίδιος, την ίδια στιγμή, ωστόσο, τον πλήρωνε κανονικά για τις παραγγελίες!

Συγκεκριμένα, μία πίτσα την οποία χρέωνε 24 δολάρια, στο DoorDash κόστιζε 16 δολάρια!

Μόλις, λοιπόν, ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας το αντιλήφθηκε, παρήγγειλε ο ίδιος κρυφά και η εφαρμογή πλήρωσε στην πιτσαρία του 24 δολάρια, ενώ τον χρέωσε 16! Άρα, οκτώ δολάρια κέρδος στην τσέπη...

Φαίνεται πως αυτό γινόταν στο πλαίσιο μιας δοκιμής για την αξιολόγηση της ζήτησης από τους πελάτες.


Ο Ράνιαν Ρόι, content strategist, έγραψε σε blog για τον ανώνυμο πιτσαδόρο, που είναι φίλος του. Ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας άρχισε δέχεται παράπονα για παραγγελίες του, τις οποίες, όμως, δεν είχε λάβει ο ίδιος.

Όπως διαπίστωσε, τον είχαν βάλει στο DoorDash, ενώ μία από τις σπέσιαλ πίτσες του χρεωνόταν λιγότερο. Οπότε έκανε το εξής: Παρήγγειλε 10 πίτσες, πλήρωσε 160 δολάρια και έβαλε να παραδοθούν στο σπίτι φίλου του. Η πιτσαρία του τότε πληρώθηκε 240 δολάρια για την παραγγελία από το Door Dash!

Την επόμενη φορά, μάλιστα, ο ιδιοκτήτης παρήγγειλε μόνο το ζυμάρι της πίτσας, χωρίς καθόλου επιπλέον συστατικά, μεγιστοποιώντας έτσι το «κέρδος» από τη διαφορά των τιμών!
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ