2020-05-24 12:30:17
Φωτογραφία για Αυτοκτονίες, αποφάσεις ,και διλήμματα - Έτσι θα επιστρέψει απόψε το ''Κόκκινο ποτάμι''
Απόψε στις 21.00 στο ''Κόκκινο Ποτάμι''

Η Βασιλική να προσπαθεί να δώσει τέλος στη ζωή της μην μπορώντας να αντέξει τη ντροπή και τη στεναχώρια που βλέπει στο πρόσωπο του Θέμη, ενώ ο Αλή ετοιμάζεται να φύγει για μία επικίνδυνη αποστολή. H Ιφιγένεια θεωρεί πλέον ότι είναι η γυναίκα του Αλή και αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Προσπαθεί να είναι τρυφερή μαζί του και να ζήσει μια κανονική ζωή δίπλα του, αγνοώντας φυσικά ότι ο Μίλτος ζει.

Στο μεταξύ απειλείται σύρραξη στα χωράφια των Παυλίδηδων, επειδή οι Τούρκοι αρνούνται να τα επιστρέψουν στους νόμιμους κατόχους. Η Βασιλική, προσπαθώντας να βρει μια λύση, τους προτείνει να δουλέψουν εκεί αφού τα επιστρέψουν, καθώς η γη έχει ρημάξει και χρειάζεται πολλά χέρια. Εκείνοι τελικά συμφωνούν. H Βασιλική εξομολογείται στην Ευγενία πως είναι έγκυος, πολύ φοβισμένη καθώς έχει ερωτηματικά για το αν το μωρό είναι του Θέμη ή του Μουσταφά, που τη βίασε. Δεν ξέρει αν πρέπει να κρατήσει αυτό το παιδί, αλλά η Ευγενία διαφωνεί και την προτρέπει να μην το ρίξει.


Ο Βαλής ζητάει από τον Αλή να μεταφέρει μαζί του λεφτά από φόρους στην Πόλη, για να μην πέσουν στα χέρια των Ρώσων. Αρχικά ο Αλή αρνείται, αλλά ο Βαλής επιμένει και εκείνος υποχωρεί. Η Βασιλική λέει στον Θέμη ότι είναι έγκυος, ενώ μοιράζεται τον φόβο της για την πατρότητα του μωρού. Ο Θέμης αναστατώνεται και φεύγει ταραγμένος από το σπίτι, έχοντας μπει σε πολύ μεγάλο δίλημμα για το αν πρέπει να κρατήσουν το παιδί ή όχι. Η Βασιλική, σε απόγνωση, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ