2020-05-25 23:36:09
Φωτογραφία για Ο πρώην «βενιζελικός» τα έχει βρει με τον Παύλο..
Ο πρώην «βενιζελικός» τα έχει βρει με τον Παύλο και πλέον άλλαξε ρότα και δεν αποκλείει συνεργασία ακόμη και με τον ΣΥΡΙΖΑ

Όταν πριν από 15 ημέρες, περίπου, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος τα έχωσε ...με τακτ στη Φώφη Γεννηματά, μιλώντας για επιβεβλημένη αλλαγή αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ, στη Χαριλάου Τρικούπη έκαναν λόγο για 

δυσαρέσκεια του πρώην υπουργού, ο οποίος λόγω εκλογικού συστήματος έμεινε εκτός Βουλής, παρά το γεγονός ότι το ΚΙΝΑΛ στη Λακωνία αύξησε τα ποσοστά του (σίγουρα βοήθησε και ίδιος ο κ. Γρηγοράκος).

Τώρα ο «βενιζελικός» πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ξαναπήρε το όπλο του και πυροβόλησε κατά ριπάς, τόσο την ηγεσία, όσο και την εσωκομματική αντιπολίτευση. 

Στο στόχαστρο του Λάκωνα πολιτικού βρέθηκαν και η Φώφη Γεννηματά και ο Νίκος Ανδρουλάκης. Για τη Φώφη είπε «προσπάθησε αλλά δεν μπορεί» και για τον Νίκο «είναι εξαφανισμένος, προτίμησε την Ευρώπη».


Και βέβαια όλοι οι ψαγμένοι κατάλαβαν ότι ο Λεωνίδας Γρηγοράκος έριξε αυτές τις… κουμπουριές, καθώς όλα δείχνουν ότι τα έχει βρει με τον Παύλο Γερουλάνο και τον θεωρεί ως τον ιδανικό για να ηγηθεί του Κινήματος Αλλαγής. 

Κάτι που φάνηκε όταν ζήτησε να αναληφθούν πρωτοβουλίες. Τότε ο δημοσιογράφος ρώτησε για το εάν αναμένει τις πρωτοβουλίες από τον Νίκο Ανδρουλάκη για να λάβει την ελαφρώς ειρωνική απάντηση: «Πού είναι αυτός; Είναι εξαφανισμένος. Διάλεξε τον χώρο της Ευρώπης κι έναν καλό μισθό».

Δίπλα στον Παύλο

Η αλήθεια είναι ότι ο Γρηγοράκος ανταποκρίθηκε από τους πρώτους στο κάλεσμα του Παύλου Γερουλάνου και τον θεωρεί ως τον ιδανικό για να διαδεχθεί τη Φώφη Γεννηματά. Και ως φαίνεται, λειτουργεί ως προπομπός του πρώην υπουργού και υποψήφιου δημάρχου για τον δήμο Αθήνας. 

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος έχει αναλάβει αφενός μεν τον ρόλο του ελεύθερου σκοπευτή, αφετέρου δε επιθυμεί να συμβάλει στην ανασύνταξη των δυνάμεων του εκσυγχρονισμού και της σοσιαλδημοκρατίας, κάτι που έχουμε διαβάσει και στο μανιφέστο του κ. Γερουλάνου.

Και ως μία ένδειξη της κοινής πορείας του κ. Γρηγοράκου με τον κ. Γερουλάνο είναι και το ότι ο Λάκωνας πολιτικός έριξε νερό στο κρασί του και πλέον δεν αποκλείει ακόμη και τη συνεργασία του ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) με τον ΣΥΡΙΖΑ.

 Κάτι που παλιότερα ούτε καν το συζητούσε. Απλά να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Γερουλάνος ναι μεν επιθυμεί την αυτόνομη πορεία, αλλά δεν αποκλείει και τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, υπό προϋποθέσεις. Απλά ο κ. Γρηγοράκος, τώρα τις έκανε πιο συγκεκριμένες φωτογραφίζοντας φανατικούς τύπου Πολάκη, όπως και κάποιους πρώην ΠΑΣΟΚους, τους οποίους και αποκλείει.

Ως φαίνεται, το ΚΙΝΑΛ θα συνεχίσει να αποτελεί την πολύφερνη νύφη, καθώς την άλωση του επιδιώκουν τόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας. Και φυσικά στο πρώτο τραπέζι πίστα βρίσκονται και οι μνηστήρες της ηγεσίας της Χαριλάου Τρικούπη.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ