2020-05-27 18:00:13
Φωτογραφία για Αυτά είναι τα ανοιχτά μέτωπα του ΠΑΟΚ
Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού πολλά θέματα έμειναν πίσω στον ΠΑΟΚ αφού ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η σεζόν, όμως στις τάξεις της ομάδας έχουν ήδη το βλέμμα τους στραμμένο σε αυτά. Αρχικά, μόλις λήξει η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος πρέπει να ξεκαθαρίσει το ρόστερ, με τις ανανεώσεις, τις πωλήσεις, τις μεταγραφές και τους δανεισμούς.

Θα πρέπει να κλείσουν οι ανοιχτές υποθέσεις, με συμβόλαια που λήγουν τόσο φέτος το καλοκαίρι, όσο και αυτό του 2021. Με τον Αντρέ Βιεϊρίνια, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται τέλη Ιουνίου, υπάρχει οριστική συμφωνία και ο Πορτογάλος θα  συνεχίσει την καριέρα του στους ασπρόμαυρους. Ο Ζοσέ Μαουρίσιο, έχει το δεύτερο συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι και δύσκολα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα αφού θα πρέπει να δεχτεί μία μεγάλη μείωση στο νέο του συμβόλαιο, το οποίο όμως είναι κάτι που μοιάζει απίθανο. Πρώτοι στη λίστα προς πώληση είναι οι Γιαννούλης, Σβιντέρσκι, Λημνιός και Άκπομ, με τους δύο τελευταίους μα έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021
. Από εκεί και πέρα, ο δικέφαλος θα προσπαθήσει να αποδεσμεύσει το βαρύ συμβόλαιο του Πόντους Βέρνμπλουμ. Προσπάθεια πώλησης θα υπάρξει για τον Ομάρ Ελ Καντουρί, που έχει και αυτός μεγάλο συμβόλαιο, με τους νταμπλούχους να ελπίζουν ότι θα πάρουν κι ένα ποσό της τάξης του ενός εκατομμυρίου ευρώ, κοντά δηλαδή σε αυτό που τον αγόρασαν. Συζητήσεις για ανανέωση θα ξεκινήσουν και με τον Δημήτρη Πέλκα, προτού ο παίκτης μπορέσει να συζητήσει ελεύθερα με όποια ομάδα ενδιαφερθεί και χαθεί με τέτοιο τρόπο ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.

Πηγή: sportime.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ