2020-05-31 09:58:47
Φωτογραφία για Νέες Mainstream B550 μητρικές λανσάρει η ASUS
Ανανεωμένες μητρικές με νέα features φέρνει στο προσκήνιο η ASUS, για όλες τις σειρές προϊόντων της, ενώ εξοπλίζονται με το B550 chipset της AMD. 

Η ROG Strix B550-E Gaming έρχεται να πλαισιώσει το gaming brand της εταιρίας με πλήθος από features. Έχοντας ένα ισχυρό κύκλωμα τροφοδοσίας 14+2 φάσεων για να καλύψει και τα πιο απαιτητικά CPUs του lineup των Ryzen 3000, η μητρική ενσωματώνει δύο μεταλλικά ενισχυμένες PCIe υποδοχές για κάρτες γραφικών, ψύκτρα στις δύο M.2 υποδοχές και φυσικά υποστήριξη PCIe Gen 4.0 τόσο για τη κάρτα γραφικών, όσο και για την M.2. H ROG Strix B550-I Gaming γεμίζει το ITX lineup της ASUS για το νέο chipset και μαχζί με την B550-F Gaming (Wi-Fi) έρχεται με WiFi δυνατότητες και αρκετά μελετημένο και ισχυρό κύκλωμα τροφοδοσίας 8+2 φάσεων, ιδανικό και για τα high end CPUs των Ryzen 3000. 

Το WiFi chip της Intel, AX200 προσφέρει WiFi 6 και Bluetooth 5.1 σε ένα και θα είναι ένα feature που θα συναντήσουμε και σε άλλες μητρικές της ASUS, όσον αφορά το μικρό αυτό chipset
. Παράλληλα και οι πιο προσιτές κατηγορίες της ASUS θα αναβαθμιστούν με το νέο chipset, με τη βοήθεια των ASUS TUF Gaming B550-Plus, TUF Gaming B550M-Plus (Wi-Fi), ASUS Prime B550-Plus, ASUS Prime B550M-A (Wi-Fi) και ASUS Prime B550M-K μένοντας πιο κοντά στην επίσημη τιμή εκκίνησης που έχει θέσει η AMD, στα $100. Αυτές οι μητρικές θα περικόψουν κάποια όχι τόσο σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως αρχικά το μέγεθος, όμως καμία δε φαίνεται να κάνει εκπτώσεις στο κομμάτι του PCIe Gen 4, ένα χαρακτηριστικό που μένει να εδραιωθεί τα επόμενα χρόνια σε όλο και περισσότερες αγορές και πλατφόρμες.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ