2020-06-03 14:30:52
Φωτογραφία για Οι επιχειρήσεις που παραμένει ακόμη άγνωστο πότε θα ανοίξουν
Μια σειρά από δραστηριότητες που δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί η επανεκκίνησή τους ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για τη Βιομηχανία και το Εμπόριο κ. Νίκος Παπαθανάσης.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, λόγω της πανδημίας δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα χρονικά η επανεκκίνηση στα εξής:

υπηρεσίες που παρέχονται από σχολικές καντίνες (τα κυλικεία),δραστηριότητες προβολής κινηματογραφικών ταινιών σε κλειστούς χώρους,υπηρεσίες που παρέχονται από Κέντρο Ανοικτής Προστασίας ηλικιωμένων (τα ΚΑΠΗ)οι υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών τραπεζιού, υπηρεσίες καζίνου,υπηρεσίες χαρτοπαικτικής λέσχης,και υπηρεσίες ντισκοτέκ χωρίς την προσφορά ποτού ή φαγητού.

Στις 15 Ιουνίου ανοίγουν και πάλι τα γυμναστήρια και την 1η Ιουλίου ξεκινούν οι συναυλίες

Τις δραστηριότητες που επανεκκινούν τις προσεχείς ημέρες ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για τη Βιομηχανία και το Εμπόριο, Νίκος Παπαθανάσης.


Σύμφωνα με τα όσα είπε:

Από το Σάββατο 6 Ιουνίου επιτρέπεται η λειτουργία της εστίασης σε εσωτερικούς χώρους, η λειτουργία των εστιατορίων στα ξενοδοχεία, η παροχή γευμάτων και ποτών από κυλικείο, η παροχή γευμάτων και ποτών σε υπαίθριες εκδηλώσεις, οι υπηρεσίες που παρέχονται από αναψυκτήριο καθώς και υποστηρικτικές δραστηριότητες για τις τέχνες του θεάματος.

Τη Δευτέρα 8 Ιουνίου επανεκκινούν οι υπηρεσίες που παρέχονται: από χορευτικό κέντρο, από άλλα καταστήματα πώλησης ποτών με διάθεση πρόσβασης στο διαδίκτυο, από καφενείο με τεχνικά ή μηχανικά παιχνίδια, από κέντρο διασκέδασης, καμπαρέ ή nightclub, από καφετέρια με διάθεση πρόσβασης στο διαδίκτυο (τα Ίντερνετ καφέ), από κέντρο διασκέδασης, καφωδείων, από κέντρο διασκέδασης μπουάτ καθώς επίσης και από κέντρο διασκέδασης discotheque. Επίσης επανεκκινούν υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών με μηχανήματα εκμετάλλευσης ηλεκτρονικών παιχνιδιών, εκμετάλλευσης μηχανημάτων τυχερών παιχνιδιών με κερματοδέκτη, καθώς επίσης και ψυχαγωγικών μη αθλητικών λεσχών χωρίς όμως εκδηλώσεις

Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου επαναλειτουργούν: τα καταλύματα διακοπών και άλλα καταλύματα σύντομης διαμονής και εποχικής λειτουργίας, οι υπηρεσίες επαγγελματικής αποκατάστασης για άτομα με αναπηρίες, υπηρεσίες επίσκεψης και παροχής υποστήριξης για άτομα με αναπηρίες, οι δραστηριότητες μουσείων, η λειτουργία ιστορικών χώρων και κτιρίων και παρόμοιων πόλων έλξης επισκεπτών, οι εγκαταστάσεις γυμναστικής, οι δραστηριότητες πάρκων αναψυχής και άλλων θεματικών πάρκων, οι υπόλοιπες δραστηριότητες διασκέδασης και ψυχαγωγίας, οι υπηρεσίες σωματικής ευεξίας, υπηρεσίες εκμετάλλευση λουτρών, υπηρεσίες θεραπευτικών λουτρών και ιαματικών πηγών καθώς και υπηρεσίες σάουνα, σπα και ατμόλουτρων.

Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου επαναλειτουργούν οι χώροι κατασκήνωσης που φιλοξενούν παιδιά και τέλος την Τετάρτη 1η Ιουλίου επανακκινούν οι δραστη
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ